BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHayaller 20 ton altın gerçekler ise alçı----

Hayaller 20 ton altın gerçekler ise alçı

Hayaller 20 ton altın gerçekler ise alçı
29 Aralık 2016 - 14:13 www.finansgundem.com

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak define kazısı yapılan bir alanda 20 ton altın bulunduğu iddia edilmişti. Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü

Antalya'nın Kemer ilçesinde dağlık alandaki kaçak kazıda külçe altın bulunduğu iddiasıyla ilgili çalışma başlatıldı. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi Göynük Kanyonu içerisindeki dağlık alanda kaçak kazı yapılarak külçe altın bulunduğu ihbarı geldi. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgeye giderek araştırma başlattı. Bazı noktalarda kaçak kazı yapıldığı belirlenirken, çevrede araştırma yapan ekipler herhangi bir şüpheliye rastlamadı. Olayın ardından adı açıklanmayan 4 kişi gözaltına alındı.

Jandarma kaçak kazı yapılan bölgeyi çembere alırken, içeri araç ve yaya girişini yasakladı. Bölgede mağara benzeri bir yapı bulunurken, içine henüz ulaşımadığı belirtildi. Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından da bölgeye özel bir ekibin görevlendirildiği ve incelemenin sürdüğü kaydedildi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise twitter hesabından konu ilgili paylaşımda bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Realist29 Aralık 2016 17:26

    Standart bir dolandırma yöntemidir, sadece şekil değişmiş. Kurbanınıza bir şekilde ulaştıktan sonra, defineci olduğunuzu ve defineyi bulduğunuzu belirterek bu işe ortak olmasını talep edersiniz. Akabinde kazıyı yapar ve (sözde)altını bulursunuz, ama altına el sürmeden şöyle derseniz: Bu bizim için çok büyük bir tutar, sen bana 1 milyon TL ver, bu altınlarda senin olsun, biz uğraşamayız bununla… Kendini uyanık sanan ama özünde safın önde gideni olan kurbanımız, aceleyle varını yoğunu satar ve bu dolandırıcılara verir. Bu da böyle bir iş işte… Üç gün sonra aynen böyle çıkacaktır emin olun.