BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHavada büyük korku----

Havada büyük korku

Havada büyük korku
11 Ocak 2024 - 16:00 www.finansgundem.com

Beşiktaşlı Omar Colley ve Ankaragücülü Ali Sowe'un da yer aldığı Gambiya Milli Takımı'nı taşıyan uçak, oksijensizlik nedeniyle acil iniş yaptı.

Gambiya Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası için yaptığı uçak yolculuğunda korku dolu anlar yaşandı. Oksijen eksikliği nedeniyle bazı futbolcular baygınlık geçirirken, uçak acil iniş yaptı.

Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Omar Colley ve Ankaragücülü Ali Sowe'un da yer aldığı kafiledekilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Gambiya Milli Takımı’nın, Afrika Kupası için yaptığı uçak yolculuğunda uçağın boyutu nedeniyle yaşanan oksijen eksikliğinden etkilenen futbolcumuz Omar Colley ve Gambiya Milli Takımı kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Futbolcumuzla temas sağlanmış, kendisinin ve takım arkadaşlarının sağlığının iyi olduğu öğrenilmiştir" ifadelerine yer verildi.

"Hepimiz ölebilirdik"

Gambiya Milli Takım Teknik Direktörü Tom Saintfiet, uçakta yaşanan korku dolu anları anlattı. Saintfiet, "Hepimiz ölebilirdik. Hepimiz çabucak uykuya daldık. Ben de öyle. Hayatımın nasıl bittiğine dair kısa rüyalar gördüm. Gerçekten. Dokuz dakika sonra pilot geri dönmeye karar verdi çünkü oksijen kaynağı yoktu. Bazı oyuncular inişten sonra bile uyanamadı. Neredeyse karbonmonoksit zehirlenmesi geçiriyorduk. Yarım saat daha uçsaydık hepimiz ölmüş olacaktık" diye konuştu.

Havada panik! Uçak, bomba ihbarı nedeniyle acil iniş yaptı

 

Havada panik: Uçuş sırasında açılan kapıyı yolcular tuttu

 

Pegasus uçağında havada panik anları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)