BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHavacılık sektöründe taze soluk----

Havacılık sektöründe taze soluk

Havacılık sektöründe taze soluk
16 Şubat 2015 - 05:27 www.finansgundem.com

Havacılık sektöründeki gelişmelere paralel olarak internette havacılık haber sitelerinin sayısı da artıyor. apron24.com adlı site de kervana katıldı

Havacılık sektöründeki gelişmelere paralel olarak internet ortamındaki havacılık haber sitelerinin sayısı da artmaya başladı. Sektörle halk arasında sağlıklı bilgi ve haber iletişimini sağlamayı amaçlayan bu kervana, tap taze bir soluk katıldı. Ulusal basında, 30 yıla yakın; siyaset, yüksek yargı, ekonomi ve havalimanı muhabirliği Gazeteci Cemil Yıldız, www.apron24.com ismiyle yeni bir havacılık haber sitesi kurdu. 

www.apron24.com'da, havacılıkta Türkiye ve dünyada yaşanan tüm sıcak gelişmeler, sektör ve yolcularla ilgili özel haberler ve başarı hikayeleri yer alıyor. 



DOĞRU, GÜVENİLİR VE HIZLI HABER

Yıldız, apron.24 ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Sektörün ve havacılık haberlerinin amiral gemisi Türkiye’nin dünyaya açılan en büyük kapısı Atatürk Havalimanı. Ancak Türkiye’nin Cumhuriyetin 100. Kuruluş yıldönümü olan 2023 hedefleri havacılıkta da devrim niteliğinde atılımları gerektirecek. Kaptanlar değişmeyecek ama, gemi değişecek. THY, TAV, TGS, HAVAŞ, ÇELEBİ, ATÜ VE BTA gibi markalarla dünyada adından söz ettiren Türk Havacılık Sektörü’nün lokomotifi İstanbul’da yapımına başlanan üçüncü havalimanı olacak. Bu gelişmeler ışığında apron24.com olarak, günü kurtarma kolaycılığıyla değil, geleceği kotarma kaygısıyla, etik değerlere saygılı bir yayıncılık anlayışını ilke edindik. Havalimanından ilk kaynaktan çıkan doğru, güvenilir ve hızlı haberlerin, hem uçak şirketleri hem de yolcular için çok önemli olduğunu düşünüyorum.” 

Cemil Yıldız, aynı zamanda İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği Başkanlığı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Haber Seçici Kurul Üyeliği, Adalet Bakanlığı İnternet Yasası Alt Komisyonu Üyeliği görevlerini de yürütüyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)