BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklığı azalacak----

Hava sıcaklığı azalacak

Hava sıcaklığı azalacak
26 Mart 2014 - 09:47 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığında iç ve doğu kesimlerde 3 ile 6 derece azalma olacak, yurdun büyük bölümünde ise yağmur ve sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 3 ile 6 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Yağışlar geri dönüyor

Marmara'nın kuzey ve batısı, Doğu Akdeniz'in doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile İzmir, Manisa, Aydın'ın kıyı ilçeleri, Çankırı, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin'in kıyı ilçeleri, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gökgürültülü sağanak, gece saatlerinde Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgar genellikle güney ve batı, Karadeniz kıyıları ile zamanla Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Çeşme ile sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak esecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)