BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHatay Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Sputnik'e tokat gibi yanıt----

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Sputnik'e tokat gibi yanıt

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Sputnik'e tokat gibi yanıt
03 Mart 2020 - 06:40 www.finansgundem.com

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Rus haber ajansı Sputnik tarafından yapılan Hatay haberi ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Savaş mesajında "Çalıntı yakıştırması kimsenin haddi değil" dedi


Rus haber ajansı Sputnik’in İngilizce editoryal sayfası tarafından yayımlanan ve Hatay için “Çalınmış Vilayet” ifadelerinin yer aldığı haber için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yazılı bir açıklama yaptı.

Haberi “Kabul edilemez” olarak niteyelen Başkan Savaş açıklamasında “Millet olmayı devlet olmaya tercih eden biz Hataylılar, öz yurdumuzda, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

“ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR”

Başkan Savaş mesajında şu ifadeleri kullandı:

* Ata'mız Gazi Mustafa Kemal'in şahsi meselesi olarak gördüğü ve ‘Namusum' dediği şehrimiz için çalıntı yakıştırması yapmak kimsenin haddi değildir.

* Anadolu'nun işgalinde ilk kurşunun sıkıldığı, bağımsızlık ateşinin yakıldığı bu topraklar, Türk milletinin anasının ak sütü gibi helaldir.

* Millet olmayı devlet olamaya tercih eden biz Hataylılar, öz yurdumuzda, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan onur ve gurur duyuyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)