BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHastaneden 'kritik' açıklama----

Hastaneden 'kritik' açıklama

Hastaneden 'kritik' açıklama
01 Mart 2013 - 10:15 www.finansgundem.com

Arabesk müziğinin büyük ismi Müslüm Gürses'in öldüğü haberleri üzerine hastaneden açıklama bekleniyor...

Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, Müslüm Gürses yaşam mücadelesini kaybettiği iddia edildi. 59 yaşındaki sanatçıdan gelen haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu...
Ajanslarda geçen haberlere göre "Arabesk müziğin önemli isimlerinden Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti" denildi. Bir başka haber ajansı ise ölüm haberiyle ilgili hastaneden bilgi beklendiğini duyurdu..Hastane yetkilileri ise henüz haberi doğrulamadı. Çeşitli kaynaklardan sanatçının sağlık durumuyla ilgili çelişki bilgiler geliyor.
NTVMSNBC'ye konuşan Memorial Sağlık Grubu Medya İletişim Müdür Yardımcısı Binhan Urfalı, sanatçının sağlık durumunun kötüleştiğini dile getirdi.
Binhan Urfalı, Müslüm Gürses'in yaşamını yitirdiğine yönelik haberleri doğrulamadı.
Hastaneden açıklama
Memorial Hastanesi'den Dr. Şener'in yaptığı açıklamada Müslüm Gürses'in makineye bağlı olarak yaşamını devam ettirdiği, ufak tefek el hareketleri yaptığı ancak bilincinin kapalı olduğu belirtildi. Ayrıca beyin ölümünün tam olarak gerçekleşti denmesinin doğru olmayacağını, ancak durumunun kötü olmasından dolayı yoğun bakımda tutulan sanatçının durumunun kritik olduğu bildirildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)