BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHarris, Polonya ve Romanya'ya gidecek----

Harris, Polonya ve Romanya'ya gidecek

Harris, Polonya ve Romanya'ya gidecek
05 Mart 2022 - 07:53 www.finansgundem.com

ABD Başkan Yardımcısı, Polonya ve Romanya'ya yapacağı ziyarette Ukrayna halkına destekte alınacak ortak tavrı görüşecek

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, 9-11 Mart tarihlerinde Rusya-Ukrayna savaşını ve ABD'nin NATO'nun doğu kanadına verdiği desteği görüşmek üzere Polonya ve Romanya'ya gidecek.

Harris'in ofisinden yapılan yazılı açıklamada, ABD Başkan Yardımcısı'nın, 9-11 Mart tarihlerinde Polonya'nın başkenti Varşova'yı ziyaret edeceği bildirildi.

Açıklamada, "Harris'in ziyareti, Rus saldırısı karşısında NATO ittifakının birliği ve gücünün, ABD'nin NATO'nun doğu kanadına verdiği desteğin bir göstergesi olacaktır. Ayrıca bu ziyaret ile Ukrayna halkına destek olmak için sarf edilen kolektif çabalar da vurgulanacaktır." ifadesi kullanıldı.

Harris'in Polonya ve Romanya liderleri ile görüşmelerinde Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına karşı ortak duruşu gündeme getireceğinin altının çizildiği açıklamada, Ukrayna halkına güvenlik, ekonomik ve insani yardım alanlarında verilen desteğin ve Rusya'ya uygulanan ağır ekonomik yaptırımların da görüşüleceği aktarıldı.

Açıklamada, "Harris'in ziyaretinde, ABD'nin Ukrayna'nın komşularını mülteci akınına karşı nasıl destekleyeceği konusunda da görüş alışverişinde bulunulacaktır." denildi.

Blinken: Ukrayna'da uçuşa yasak bölge oluşturamayız

 

ABD'den Ukrayna’ya silah yardımı: 240 milyon dolarlık kısmı teslim edildi

 

ABD yönetiminden Ukraynalılara 'Geçici Koruma Statüsü'

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)