BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHarris: Artık petrol değil su için savaşacağız----

Harris: Artık petrol değil su için savaşacağız

Harris: Artık petrol değil su için savaşacağız
09 Nisan 2021 - 11:09 www.finansgundem.com

İnsan hakları ve demokrasi gibi bahanelerle petrol üreten ülkelere savaş açan ABD, gelecekte su savaşlarına hazırlanıyor. İşte ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in itirafları

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD’nin yıllar boyunca petrol için savaş verdiğini itiraf eden ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, önümüzdeki dönemde su savaşlarının yaşanacağını söyledi. NBC Chicago’da yer alan habere göre, Kamala Harris, 6 Nisan’da Chicago’daki bir aşı noktasını ziyareti etti ve Joe Biden yönetiminin altyapı planı ve aşıların adil dağıtımı hakkında konuşma yaptı.

Kamala Harris şu ifadeleri kullandı: 

Dış politika üzerine birçok toplantıya katıldım. Geçtiğimiz yıllardaki nesiller petrol için savaştı. Ancak yakın gelecekte su için savaşacaklar.

Kamala Harris, Biden’in altyapı tasarılarının su kaynaklarına odaklanacağını ve bunun istihdam getireceğini ve bu “değerli ürüne” yatırım yapmanın ABD’nin ulusal gücünü güçlendireceğini ifade etti.

Ancak The Hill dışında ABD’nin diğer ana akım medyası söz konusu konuşmayı göz ardı etti. Bunun yanı sıra, Amerikalı internet kullanıcıları konuşmaya dikkat çekti. The Hill’in söz konusu paylaşımı bin 700 yorum, 8 bin 600 paylaşım ve 5 bin 700 beğeni aldı. Geride kalan on yıllarda ABD diğer ülkelere özellikle de Ortadoğu’nun petrol üreten ülkelerine sık sık “insan hakları” ve “demokrasi” gibi bahaneleri kullanarak saldırmıştı. Harris’in petrol ve su kaynakları için savaştıkları konuşması, çok sayıda internet kullanıcısının eleştirisine yol açtı.

Bir Kanadalı internet kullanıcısı yaptığı ironik yorumda, “ABD’nin insan hakları ve halk için savaş başlattığını düşünmüştüm. ABD’nin saldırdığı her yerde ne tesadüfi petrol vardır” diye yazdı.

Avrupa borsaları karışık seyirle açıldı

Dolarda, gözler Merkez’in takviminde!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)