BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHangi tarikata üye olduğu belli oldu!----

Hangi tarikata üye olduğu belli oldu!

Hangi tarikata üye olduğu belli oldu!
14 Ocak 2014 - 12:50 www.finansgundem.com

Athena Gökhan, instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı ile ilgili eleştirilere son noktayı koydu

Athena Gökhan, eleştirilere Nihat Hatipoğlu'lu cevap verirken paylaştığı bir fotoğraf ile de hangi tarikata bağlı olduğu ortaya çıktı.

NİHAT HATİPOĞLU VİDEOSUYLA CEVAP VERDİ!

İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile bazı çevrelerin eleştirilerine maruz kalan Athena Gökhan, profilinde Nihat Hatipoğlu'nun bir videosunu yayınlayarak adeta ders verdi. Hatipoğlu'nun bir programda 'Dövmeli abdest geçerlidir. Bir daha altını çiziyorum dövme abdeste ve gusle engel değildir.' sözlerini içeren videosunu paylaşarak altına 'NOKTA!!' notunu düştü.

GÖKHAN'IN BAĞLI OLDUĞU TARİKAT

Haber 7'nin haberine göre, Gökhan bu videodan önce de yeni bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Gökhan'ın takke taktığı görülüyor. Bu fotoğraf ile Gökhan'ın hangi tarikata mensup olduğu da ortaya çıktı. Gökhan Özoğuz'un bir çok ünlünün de aralarında bulunduğu Cerrahi Tarikatı'ndan olduğu anlaşıldı. Cerrahi Tarikatı'nda bulunan ünlü isimlerden bir kaçı da şöyle; Ahmet Özhan, Mazhar Alanson, Cem Yılmaz, Ali Taran.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)