BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHangi illerde okullar tatil edildi?----

Hangi illerde okullar tatil edildi?

Hangi illerde okullar tatil edildi?
31 Aralık 2014 - 07:00 www.finansgundem.com

Birçok ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. İşte o iller...

 Yurt genelinde yoğun kar yağışı etkisini sürdüyor, birçok ilde süren kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
 
İŞTE OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER...

 
TEKİRDAĞ MALKARA
 
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Malkara merkez ve mahallerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 31 Aralık 2014 Çarşamba günü (1 gün) ara verildiği duyuruldu.  
 
KEŞAN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde, etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın okullar bir günlüğüne tatil edildi. Keşan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Keşan genelinde olumsuz hava koşulları nedeni ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullar 31 Aralık 2014 Çarşamba günü tatil edilmiştirö denildi.
 
SAKARYA’DA İLK VE ORTA DERECELİ OKULLARA KAR TATİLİ
 
SAKARYA Bölgesi’nde bugün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok noktada ulaşım güçlüğü dikkaüte alınarak, yarın okullar bir günlüğüne tatil edildi.
 
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş başkanlığında bu akşam yapılan toplantıda, meteorolojik beklentiler de dikkate alınarak ilk ve orta dereceli okulların il genelinde yarın (Çarşamba) tatil etilmesi kararlaştırıldı. Araya yılbaşı ve Cuma günkü idari tatil de eklenince, Sakarya’daki ilk ve orta dereceli okul öğrencileri 5 gün tatil yapacaklar.
 
İZMİR'İN KINIK İLÇESİNDE...
 
İzmir’in Kınık İlçesi’nde, sabah saatlerinde başlayan ve gün boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Okul servisleri mahsur kalırken, Kaymakamlık ilk ve orta dereceli okulları yarın için tatil etti.
 
 
KÜTAHYA
 
Kütahya'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir günlüğüne tatil edildi. Kütahya'da yoğun kar yağışı nedeniyle Kütahya Valiliği yarın okulların tatil edildiğini bildirdi. Kütahya Valiliği'nden yapılan açıklamada engelli personellerin de bir günlük idari izinli sayildigi açıklama şöyle: "Yoğun kar yağışı nedeniyle 31 Aralık 2014 tarihinde ilimizdeki tüm ilk ve orta öğretim okullarında eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca özürlülerle ilgili 2002/58 sayılı Başbakanlık Genelgesi gereğince bu süre zarfında Kütahya ilinde görev yapan tüm özürlü çalışanlarımız da izinli sayılacaktır."
 
 
ÇANAKKALE
 
Etkili olan kar yağışının getirdiği olumsuz hava koşulları nedeniyle kentteki ilk ve orta dereceli okullar, saat 14.00'den itibaren tatil edildi. Yarın da okulların kapalı olacağı Çanakkale'de, perşembeden sonra cuma gününün de yılbaşı nedeniyle tatil ilan edilmesiyle eğitim 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.
 
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ
 
Çanakkale'de etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Onsekiz Mart Üniversitesi'nde eğitime 1 gün ara verildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden yapılan duyuruda, "Hava muhalefetinden dolayı, 30.12.2014 tarih ve 42 toplantı sayılı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetim Kurulu kararıyla, öğretime 31.12.2014 Çarşamba günü bir günlüğüne ara verilmiştir" denildi.
 
MANİSA
 
Manisa'nın bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle Soma, Kırkağaç, Gördes, Demirci ve merkeze bağlı Yuntdağ bölgesinde taşımalı sistemden faydalanan ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği açıklandı.
 
ESKİŞEHİR
 
Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Eskişehir'deki ilk ve orta dereceli okulların bugün öğleden sonra ile yarın tatil edildiği belirtildi.
 
ELAZIĞ
 
Elazığ kent merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.
 
BURSA
 
Bursa'nın dağ ilçelerinden Büyükorhan, Harmancık, Keles ilçelerinde okullar bu gün ve yarın tatil edildi. İlçe kaymakamlıklarının aldığı karar gereği okullar bu gün öğleden sonra ve yarın olmak üzere tatil edildi.
 
BALIKESİR
 
Balıkesir'de akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle merkez ve 20 ilçede okullar yarın tatil edildi.
 
Balıkesir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada yoğun kar yağışından kaynaklanan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların tatil edildiği belirtildi. Valililikten yapılan açıklama şöyle: "İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle, ilimiz merkez ve tüm ilçelerinde okul öncesi, temel eğitim, orta öğretim kurumları ile yaygın, özel öğretim ve özel eğitim kurumları 31 Aralık 2014 Çarşamba günü 1 gün süreyle valiliğimiz tarafından tatil edilmiştir."
 
 
KASTAMONU
 
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın için okullar tatil edildi. Perşembeden sonra cuma gününün de yılbaşı nedeniyle resmi tatil ilan edilmesiyle kentte eğitim 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.
 
KARABÜK
 
Karabük'ün Eflani ilçesinde dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle bütün okullar tatil edildi. Önümüzdeki günlerde de okulların tatil edilip edilmeyeceğinin yağan karın durumuna göre belirleneceği bildirildi. dremit ilçesinde okullar bölgede etkili olan kar yağışı sebebiyle tatil edildi. Edremit Belediyesi tarafından yapılan anonsla, bölgede etkili olan kar yağışı sebebiyle ilk ve orta öğretim kurumlarının 31 Aralık 2014 tarihinde bir gün tatil edildiği duyuruldu. Öte yandan Edremit ile Çanakkale'nin Yenice, Çan kara yolu akşam saatlerinde hızlanan kar yağışı sebebiye trafiğe kapandı. Yetkililer, şehirler arası yola çıkacak vatandaşların araçlarında mutlaka zincir ve çekme halatı bulundurmalarını istedi.
 
DÜZCE
 
Düzce Valiliği'nde yapılan koordinasyon toplantısı ile yoğun kar yağışı nedeni ile okullar 31 Aralık Çarşamba günü bir gün süre ile tatil edildi. Hava koşulları ve İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına göre il genelinde tüm okullar tatil edildi. Ayrıca hamile ve özürlü memurlar bir gün süre ile idari izinli sayıldı.
 
BOLU
 
Bolu'da kar yağışı dolayısıyla, il genelinde eğitime  pazartesi gününe kadar ara verildi.
 
BİLECİK
 
Bilecik'te yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta  dereceli okullarda, yarın eğitime ara verildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)