BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamzaoğlu'ndan ayrılık açıklaması! ----

Hamzaoğlu'ndan ayrılık açıklaması!

Hamzaoğlu'ndan ayrılık açıklaması!
02 Temmuz 2015 - 07:50 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu

Hamza Hamzaoğlu, yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen ilk antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Lukas Podolski ile ilgili soru üzerine Hamzaoğlu, "Bir aksilik olmazsa kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncu. Görüştüğümüz başka isimler de var. İnşallah en kısa zamanda açıklamalar yapılacak. Herkes sabırsız şekilde transfer bekliyor ama aceleci olmak doğru değil. Doğru oyuncuları almak önemli" diye konuştu.

"Bruma'nın talipleri var"

Bruma'ya talipler olduğunu belirten Hamzaoğlu, "İyi bir teklif gelirse ve Bruma da isterse düşünebiliriz. Bu her oyuncu içn geçerli. Ben Bruma'dan memnunum ve katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Arda açıklaması

Barcelona'nın Arda Turan'ı transfer edeceği ve sezonun ilk yarısında Galatasaray'a kiralayacağı yönünde çıkan haber ile ilgili genç teknik adam, "Arda ile ilgili bana bir şey gelmedi. Arda bizim bünyemizden yetişmiş bir oyuncu. Bize böyle bir şey gelmedi, gelirse değerlendiririz, düşünürüz. Bir kaleci alacağız. Bakıyoruz. Podolski'nin haricinde görüştüğümüz bir forvet oyuncusu daha var. Zamanı gelince açıklanır" ifadelerini kullandı.

"Melo ayrılmak istiyor"

Melo'nun durumu ile ilgili de konuşan Hamzaoğlu, "Melo ayrılmak istediğini bize söyledi. Teklifler olduğunu da söyledi. Melo ile 1 yıl daha sözleşmemiz var, biz kampa çağırdık. Dönmem derse kendi bileceği iş. Melo gidecek olursa ya içimizden o bölgeyi takviye ederiz ya da düşündüğümüz oyunculardan oraya takviye yaparız" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)