BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamzaoğlu o transferi resmen açıkladı----

Hamzaoğlu o transferi resmen açıkladı

Hamzaoğlu o transferi resmen açıkladı
27 Ağustos 2015 - 12:24 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi

Hamza Hamzaoğlu, Amatör Lig'de mücadele eden Edirnespor ile sezon açılışında hazırlık maçını izlemek üzere geldiği Edirne'de gazetecilerle sohbette bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendisine yönelik eleştirilere, "Bir bardak suda fırtınalar koparıyorlar. Biz küçük şeylerden yılacak değiliz" cevabını verirken, Beşiktaş kalecisi Cenk'in transferini büyük ölçüde bitirdiklerini açıkladı.

Hamza Hamzaoğlu, takımının Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirnespor ile sezon açılışında hazırlık maçını izlemek üzere Edirne'ye geldi. İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı-kırmızılı takımın Osmanlıspor maçı sonrası ilk antrenmanını gerçekleştirerek Edirne'ye gelen Hamzaoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"1-2 TAKVİYE DAHA YAPACAĞIZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz, Alex Telles ve takımda bulunan bazı oyuncular için teklifler olduğunu hatırlatarak, "Burak veya bir başkasının gitmesini istemiyorum ben zaten. Hem Telles'e teklifler vardı hem de Burak'a, hem de diğer oyuncularımızla ilgili. Zaten kadromuzu şekillendirdik. Sadece bir-iki takviye yapacağız transfer dönemi sonuna kadar. Umuyorum ki bütün arkadaşlarımız da bu sezona bizimle beraber başlayacaklar" şeklinde konuştu.

"ARENA'DA KÖTÜ BİR MAĞLUBİYET ALDIK"

Türk Telekom Arena'da Osmanlıspor karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını ancak oyuncularının saha içerisinde kazanma adına gösterdikleri performanstan dolayı memnun olduğunu dile getiren sarı-kırmızılı teknik adam Hamzaoğlu, "Bugün Osmanlıspor maçından sonraki ilk çalışmamıza başladık. Kötü bir mağlubiyet aldık ama tabi eksiklerimizi görmenin yanında yaptığımız iyi şeyleri de göz ardı etmiyoruz. Yani iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Futbol adına kazanma adına sahada her şeyi yaptığımıza ama sadece gol olmadığı için bunda başarılı olamadığımızı çok net biliyoruz ve görüyoruz" diye konuştu.

"BİR BARDAK SU DA FIRTINALAR KOPARILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Hamzaoğlu, oyun içerisinde yaptıkları değişikler ve sahaya çıkan kadrolarla ilgili spor kamuoyunda çeşitli algıların oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, "Yani biz maalesef bir bardak su da fırtınalar koparılmaya çalışılıyor. İşte Burak'ı çıkarıyoruz olay oluyor, öbürkünü çıkarıyoruz olay oluyor. Buna belki bizde biraz çanak tutuyoruz, bizimde biraz demek ki davranışlarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Ama bu küçük olaylar yüzünden biz büyük hedeflerden uzaklaşacak değiliz. Küçük şeylerden de yılacak değiliz. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. İnsanlar tabi ki popilist beklentiler içerisinde, istekler içerisinde oluyor sürekli ama gerçekler var. Bu gerçekleri göz ardı edemeyiz. Biz Galatasaray Spor Kulübü'nün bundan sonra ki yıllarda da hem Avrupa'da hem de diğer platformlarda sürekli kalıcı olan ve varlığını sürekli hissettiren bir kulüp olması yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve şu anda da iyi olduğumuzu düşünüyorum. Geçen seneden daha iyi durumdayız şu anda. Kötü başlamış olabiliriz. Bu bizim için çok önemli bir şey değil. Biz yine önümüzdeki haftalardan itibaren doğru yola girip ondan sonra da yolumuza devam edeceğiz, bunu görüyorum" ifadelerini kullandı.

"CENK GÖNEN TRANSFERİ BÜYÜK ORANDA BİTTİ"

Beşiktaş'ın file bekçisi Cenk Gönen'le görüşmelerin sürdüğünü ve büyük oranda transferin bittiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Bugün kulüpte toplantıdaydık. Son durum olarak ufak tefek şeyler var. Onların üzerinde görüşülüyor. Büyük oranda bittiğini düşünüyorum. Bitecek gibi görünüyor. İnşallah bir aksilik olmaz. Cenk'i de aramızda görmek isteriz" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)