BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHamburgerci virüs mü yayıyor----

Hamburgerci virüs mü yayıyor

Hamburgerci virüs mü yayıyor
28 Mart 2020 - 13:58 www.finansgundem.com

Katıldığı bir programda korona virüsle ilgili görüşlerini anlatan Prof. Dr. Mustafa Çetiner Samsun'da bir hamburgercinin süper bulaştırıcı olduğunu iddia etti. Kent karıştı

Özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu olan Hastalıkları ve Kan Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Çetiner, Samsun ile ilgili dikkat çekici bir ifade de bulundu.

Vatandaşlar haberin doğru olup olmadığını sorguladı

Çetiner, canlı yayında ‘Samsun’da süper bulaştırıcı vardı’ deyince sosyal medya kullanıcıları olayın doğru olup olmadığı noktasında açıklama istedi.

Umre’den gelen dede bulaştırdı iddiası

Çetiner, “Samsun’da süper bir bulaştırıcı vardı. Detaylarını söylemeyeyim” dedi. Bu sırada programın moderatörlüğünü yapan Başak Şengül’ün “Nerede?” diye sorması üzerine ise, Prof. Dr. Çetiner,  “Türkiye’de. Dedesi Umre’den geldiği zaman ondan kapıyor. Bir büyük alışveriş merkezinde çok işlek bir hamburgecide çalışıyor çocuk. Ve onlarca insanı enfekte etti” dedi.

Resmî açıklama yapılmadı

Kısa sürede sosyal medyada yayılan bu görüntüler sonrasında vatandaşlar AVM ve hamburgeciyi tespit etmeye çalıştı. Diğer taraftan konuyla ilgili hiçbir resmi konudan açıklama yapılmadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)