BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'tan yeni yıla özel kredi----

Halkbank'tan yeni yıla özel kredi

Halkbank'tan yeni yıla özel kredi
17 Aralık 2014 - 13:00 www.finansgundem.com

Halkbank, yeni yıl ihtiyaçları için Yeni Yıl Kredisi'ni sunuyor

Halkbank aylık yüzde 0,95'den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle sunulan kampanya kapsamında 30 bin TL'ye kadar kredi kullandırılıyor. Esnek ödeme imkânı ile sunulan krediyi kullananlar aylık eşit taksitli, 3 ayda 1 eşit taksit ödemeli, ilk taksiti 3 ay erteleme, artan/azalan/serbest ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Yeni Yıl Kredisi'yle müşterilerine uygun faiz ve ödeme koşullarıyla finansman desteği sağladıklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, "Yeni yıl arifesinde sunduğumuz kredi kampanyamızla müşterilerimizin 2015'i karşılarken de yanında olmayı hedefliyoruz. Kampanyadan yararlanmak isteyenleri 9 Ocak'a kadar şubelerimize bekliyoruz. Ayrıca şuanda yüzde 0,95 Faiz oranı ile sunduğumuz 3 bin TL'ye kadar acil nakit ihtiyaçları için 10 ay vadeli mini ihtiyaç kredisi ürünümüzden müşterilerimizin yıl boyunca faydalanmasını sağlıyoruz" dedi.

Yeni Yıl Kredisinden yararlanmak isteyenler tüm Halkbank şubelerine başvuruda bulunabiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)