BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank ve İSPARK iş birliği----

Halkbank ve İSPARK iş birliği

Halkbank ve İSPARK iş birliği
07 Mart 2013 - 14:00 www.finansgundem.com

Halkbank ve İSPARK iş birliği ile Paraf müşterilerine ücretsiz otopark fırsatı

Halkbank, “Ayrıcalıklar bu Paraf’ta” sloganıyla hizmete sunduğu yeni kredi kartı markası Paraf’la hayata geçirdiği “ilk”lere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK’tan ücretsiz otopark fırsatını da ekledi. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu ile İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik’in imzaladığı iş birliği protokolü sayesinde Paraf müşterileri İSPARK noktalarında ücretsiz park etme ayrıcalığına sahip oluyor. Halkbank ve İSPARK iş birliği sayesinde Paraf sahipleri tek seferde yaptıkları her 100 TL’lik alışveriş için yol üstü otoparklarda 2, açık ve katlı otoparklarda 3 saate kadar ücretsiz park etme hakkı kazanıyor. Ayrıca Sabiha Gökçen otoparkında da 24 saat ücretsiz park etme fırsatı sunuluyor.
Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, 2012 yılının sonunda pazara sunulan Paraf’ın Halkbank’ın dinamizminin simgesi haline geldiğini belirterek “Paraf’tan önce 2,2 milyon olan kart sayımızı Paraf’ın tanıtımı ile birlikte 2 ay gibi kısa bir sürede 2,5 milyona yükselttik. Bu süreçte üye işyeri sayımız da 100 bine yaklaştı. Paraf ile birlikte 2013 yılının ilk aylarında bu alanda hızla büyümeye devam ediyoruz. Amacımız Halkbank’ın kredi kartı pazarındaki payını 5 yıl içinde yüzde 6’ya çıkarmak” dedi.
Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganıyla 7 yıl önce yola çıkan İSPARK'ın gerçekleştirdiği projelerle sektörünün öncüsü olduğunu belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “İstanbul'da niteliksiz otopark işletmeciliği ve kayıt dışılık İSPARK ile son bulmuştur. Her gün 500 noktada 2 bin 500 personelimizle yaklaşık 100 bin İstanbulluya güler yüzle hizmet veriyoruz” diye konuştu.
Otopark sorununa teknolojik çözümler getirirken trafik akışına da katkı sağlayacak projeler geliştirdiklerini ifade eden Çevik, “Bu kapsamda hem toplu taşımayı teşvik eden hem de çevreci Park Et Devam Et projemizi çok önemsiyoruz” dedi.
Başarılı projelerle yurt içinde ve yurt dışında model olan İSPARK’ın kent yaşamını kolaylaştıran birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Genel Müdür Çevik şunları söyledi:
“Şehir trafiğine soluk aldıracak cep otogarı projemiz, parklanma sorununa teknolojik çözüm getirecek tam otomatik otoparklarımızı bu yıl içinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Kent içi ulaşımda bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla Akıllı Bisiklet projesini başlattık ve kent genelinde yaygınlaştırıyoruz. Hizmet yelpazemizi denizde Tekne Park, havada Heliport ile genişlettik.”
İstinye ve Tarabya’da modern tekne parklarının hizmete açılmasının ardından İstanbul’a 9 yeni Tekne Park daha kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Çevik, Paraf sahiplerini İSPARK’ın açık ve katlı otoparklarından ücretsiz yararlanma imkânına kavuşturan bir anlaşmaya imza atmaktan da memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Halkbank ve İSPARK işbirliği sayesinde ücretsiz otopark ayrıcalığından yararlanmak isteyen Paraf sahipleri, Halkbank’ta kayıtlı cep telefonlarından 3404’e SMS göndererek kampanyadan yararlanabiliyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)