BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank sendikasyon kredisi sağladı----

Halkbank sendikasyon kredisi sağladı

Halkbank sendikasyon kredisi sağladı
09 Temmuz 2014 - 10:27 www.finansgundem.com

Halkbank 511,5 milyon Euro ve 112 milyon Dolar sendikasyon kredisi sağladı

Halkbank, Amerika, Avrupa, Asya gibi geniş bir coğrafyaya yayılmış 17 ülkeden yeni katılımcıların da yer aldığı 34 finansal kuruluşun katıldığı konsorsiyumla 1 yıl vadeli sendikasyon kredisi protokolüne imza attı. Banka protokol çerçevesinde uluslararası piyasalardan toplam 511,5 milyon Euro ve 112 milyon USD tutarında sendikasyon kredisi sağladı. Temin edilen kredinin toplam maliyeti Libor/Euribor +%0,90 yıllık olarak gerçekleşti.

Sendikasyon kredisi protokolü töreninde konuşan Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu şunları ifade etti:
 
"2014 yılı Türkiye'de finansal açıdan belirsizlik ve dalgalanmalarla başlasa da, ekonomik tablonun iyiye gittiğini söyleyebiliriz. Biz de Halkbank olarak yılı hedeflerimize uygun sonuçlarla tamamlamak,  ülke ekonomisinin büyümesine ve iş ortaklarımızın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteriyoruz. Bu kapsamda yurtdışından kaynak teminine yönelik çalışmalarımız da devam ediyor ve sendikasyon kredisi bunlardan biri. Temin ettiğimiz krediyi reel sektörün dış ticaret finansman ihtiyacını karşılamak üzere kullandırıyoruz. 5 yıldır sağladığımız kaynakla katılımcı finansal kuruluşlarımız ile işbirliği imkânlarını artırmaktan ve uluslararası piyasalardaki güçlü yerimizi bir kez daha göstermekten mutluluk duyuyoruz."
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)