BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank logolu paketler dikkat çekti----

Halkbank logolu paketler dikkat çekti

Halkbank logolu paketler dikkat çekti
26 Aralık 2013 - 15:10 www.finansgundem.com

Çağlayan Adliyesine gelen çok sayıda Halkbank logolu paket bazı avukatların ilgisini çekti

 17 Aralık soruşturmasının sürdürüldüğü Çağlayan Adliyesine gelen çok sayıda Halkbank logolu paket bazı avukatların ilgisini çekti. Paketlerin görüntüsü onları çeken avukat Önder Kırmızıtaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi önünde soruları yanıtlayan Avukat Önder Kırmızıtaş, " Saat 09.30 sıralarında adliyenin B giriş kapısında güvenliklerin olduğu bölümde Halkbank logolu paketlerin olduğunu gördüm. Bir avukat arkadaşım görüntü alıyordu güvenlikler müdahale etti. Ben de onlara tepki gösterdim. Burası kamu alanı. Burası kamusal bir alan ve burada birşey oluyorsa biz buna tepki göstermek zorundayız. Bunu belgelemek görüntülemek hakkımız olduğu kadar da görevimiz" dedi.

Çektiği görüntüyü sosyal medyada paylaşan Avukat Önder Kırmızıtaş, "Bizim bu paketlerin içinde yasadışı birşey olduğu yolunda bir iddiamız yok, olamaz da zaten. Ama böyle bir süreçte bunu göstere göstere yapmaları da manidar tabiki. Tepkim yürütülen devam eden bir soruşturma kapsamında adı geçen bir kurumun bu paketleri gösterere göstere adliyede sokmasıdır. Bundan rahatsız oldum" diye konuştu. Adliye güvenlik görevlileri ise paketlerin içerinde kalem ve ajandalar bulunduğunu belirtti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gezizekalılar...28 Aralık 2013 04:05

    Ajanda, takvim. Kalem var içinde kağıt poşetin. Bunda haber değeri var mı? Ulan hepiniz gezi zekalısını. Siz bu ülkede böyle bir başbakanı hak etmiyorsunuz. Canım başbakanımın moralini de bozdunuz. O fırsatçılar da istifa ediyorlar. Ulan yeni aklınıza geldi istifa etmek. Bu millet sizin gibi vefasız brütüsleri asla affetmeyecek.