BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank konut kredisi faizini düşürdü----

Halkbank konut kredisi faizini düşürdü

Halkbank konut kredisi faizini düşürdü
24 Mayıs 2013 - 15:34 www.finansgundem.com

Halkbank, konut kredisinde faiz oranlarını yüzde 0.64’e kadar düşürürken, aylık 745 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunacak

Halkbank, konut kredisinde faiz oranlarını yüzde 0.64’e kadar düşürürken, aylık 745 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunacak.
Halkbank’tan yapılan yazılı açıklamaya göre banka, başlattığı “Canım Evim” konut kredisi kampanyası ile faiz oranlarında indirime gitti. Söz konusu kampanya kapsamında tüketicilere, aylık 0.64’ten başlayan indirimli Faiz oranları ve 36 aydan başlayan vadelerle kredi kullanma imkanı sunulacak. Kampanya kapsamında dosya masrafı 1000 TL ile sabitlenirken, kredi faizleri 60 aya varan vadelerde aylık 0.65, 120 aya varan vadelerde ise aylık 0.67 olarak uygulanacak. Böylelikle, 180 ay vadeli 75 bin TL kredi kullanan bireyler, ayda sadece 745 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecek. Bankanın kampanyası ile kredi kullanan kişiler, bütçelerine uygun ödeme planı oluşturarak, yıllara göre artan veya azalan taksitli, ilk yıl faiz ödemeli ya da komisyonsuz balon (ara) ödeme seçeneklerinden yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, tüm Halkbank şubelerine başvuruda bulunabilecek.
MB’NİN FAİZ İNDİRİMİ KONUT KREDİSİ KAMPANYASINA YANSITILDI
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, yaptığı değerlendirmede, “Merkez Bankası’nın faiz indirimi, ekonomideki olumlu hareketler ve tüketici güven endeksindeki yükselişler doğrultusunda ortaya çıkan olumlu sonuçları konut kredisi kampanyamızda yaptığımız faiz indirimi ile vatandaşlara yansıtan ilk banka olduk. Halkbank olarak piyasalardaki olumlu değişiklikleri anında ürünlerimize yansıtarak müşterilerimiz için avantaj yaratmaya devam edeceğiz” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)