BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHalkbank davasında temyiz mahkemesinden durdurma kararı----

Halkbank davasında temyiz mahkemesinden durdurma kararı

Halkbank davasında temyiz mahkemesinden durdurma kararı
03 Şubat 2020 - 23:38 www.finansgundem.com

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde devam eden Halkbank davasında bir üst mahkeme, kendi kararını verinceye kadar federal mahkemede süren davanın durdurulmasına karar verdi.

Amerika’nın Sesi’nde yer alan habere göre, 15 Ekim'de başlayan dava sürecinde Halkbank ayrıcalıklı ve kısıtlı yargılandığı takdirde mahkemeye katılacağını açıklamış, New York federal mahkemesine yaptığı başvuru kabul edilmeyince de bir üst mahkemeye başvurmuştu.

Hakim Richard Berman, Halkbank'ın ‘Bir üst mahkeme kararını verinceye kadar duruşmalara ara verilmesi' talebini reddetmişti.

Halkbank'ın ABD'de hukuk danışmanlığını yapan King & Spalding tarafından temyiz mahkemesine yapılan başvurunun kabul edilmesi sonrasında temyiz hakimi Catherine O'Hagan Wolfe, New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nden kendi kararlarını vermelere kadar yargı sürecine ara vermesini talep etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)