BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank, bağlı ortaklığındaki paylarını Ziraat ve Vakıfbank'a devretti----

Halkbank, bağlı ortaklığındaki paylarını Ziraat ve Vakıfbank'a devretti

Halkbank, bağlı ortaklığındaki paylarını Ziraat ve Vakıfbank'a devretti
05 Şubat 2020 - 20:55 www.finansgundem.com

Halkbank, bağlı ortaklıklarından Bileşim Alternatif Dağıtım Kanalları AŞ'nin sermayesindeki toplamda yüzde 66,67 hisse pay oranının Ziraat Bankası'na ve VakıfBank'a devrine karar verildiğini duyurdu.

Halkbank (HALKB), bankanın bağlı ortaklıklarından Bileşim Alternatif Dağıtım Kanalları AŞ'deki paylarını Ziraat Bankası ve Vakıflar Bankası'na devretme kararı alındığını açıkladı.

Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Kamu bankalarının ortak ATM hizmeti sunmasıyla ilgili Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM) Projesi uyarınca, bankamız bağlı ortaklıklarından Bileşim Alternatif Dağıtım Kanalları AŞ'nin sermayesindeki yüzde 33,34 hisse pay oranı T.C. Ziraat Bankası AŞ'ye ve yüzde 33,33 hisse pay oranı ise Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya olmak üzere toplam yüzde 66,67 hisse pay oranı ve 17 milyon 334 bin 200 TL'lik bankamız nominal hisse tutarının devrine karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)