BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHalk bu işe tepkili!----

Halk bu işe tepkili!

Halk bu işe tepkili!
16 Aralık 2013 - 16:02 www.finansgundem.com

Türkiye genelinde elektriklerin sık sık kesilmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Kış günlerinin etkisini gösterdiği bu günlerde meydana gelen kesintiler Ankara’dan Çanakkale’ye Mersin’den Diyarbakır’a, Batman’a kadar tüm Türkiye’de tepkiyle karşılandı.
Şikayetvar’ın haberine göre, yurt genelinde yaşanan elektrik kesintisi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Kesintiler nedeniyle elektrikli eşyaların bozulduğunu, doğalgaz kombileri çalışmadığı için donduklarını söyleyen vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor. Milyonlarca kişi hem karanlıkta hem soğukta kaldıklarını ifade ederken bir de arızalanan kombiler nedeniyle ek masraf oluştuğundan şikayet ediyor.
Elektrik kesintileri yüzünden mağdur olan kullanıcıların şikayetleri şöyle:

SÜREKLİ ELEKTRİK GİTTİĞİ İÇİN KOMBİNİN ANA KARTI YANDI 700 LİRA MASRAF ÇIKTI
“İstanbul’da oturuyorum binada her gün elektrik kesintisi yaşıyoruz. 186’yı arayıp şikayet için kayıt oluşturmaktan bıktım. Binanın elektrik direğinden kıvılcımlar çıkıyor. Bildiri yapmamıza rağmen günler oldu kimse ilgilenmiyor. Sürekli elektrik kesintisi yaşadığımız için kombinin de ana kartı yandı ve ana kart fiyatı 700 lira. Bu soğuk karlı havada hasta olduğumuza mı yanalım yoksa ödediğimiz paraya mı? Dolabımda tüm gıdalar bozuldu. Binada yatalak hastalar ve yeni doğmuş bebekler var. Konuyla ilgili acil çözüm bekliyorum.”
“Esenyurt Mahallesi’nde oturuyorum. 09 Aralık 2013 tarihinden bu yana elektrikler yok. İnsanlıktan çıktık. Lütfen artık bu bölgeye çare bulun.”

BUZ GİBİ EVDE ÇOCUKLAR HASTA OLUYOR
Adana’da günde en az üç kere elektrik kesiliyor ve bir saatten önce gelmiyor. Evler buz gibi oluyor, okul aynı şekilde. Karanlıkta kalıyoruz. İnsanların işleri yarım kalıyor. Çocuklar hasta oluyor. Soğukta mum ışığında oturuyoruz.”
Silifke Taşucu’nda oturuyorum 3 yaşında çocuğum var. Her gün 3 kere en az bir saat elektrik kesiliyor, evim buz gibi, çocuğum sürekli hasta. Bakanlık olarak ilgilenin lütfen.”

GÜNDE 20-30 KERE ELEKTRİK KESİLİYOR DÜKKANIMI KAPATMA NOKTASINA GELDİM
Batman’da yaşıyorum. Günde yaklaşık olarak 20-30 defa elektrik kesintisi oluyor. Esnaf iş yapamaz hale gelmiş. Sorunu defalarca dile getirmemize rağmen hala devam ediyor. Bu durumun sonu ne olacak? Nasıl çözüme ulaşacak? Bir esnaf olarak iş yerimi başka yere taşımayı dahi düşünür oldum. Umarız en kısa zamanda bu işe el atarlar.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)