BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHalis Ağa'nın yüreği yandı----

Halis Ağa'nın yüreği yandı

Halis Ağa'nın yüreği yandı
03 Nisan 2013 - 11:05 www.finansgundem.com

Halis Toprak'ın Bozüyük’teki kağıt fabrikası gece yarısı alev aldı… Yangına 3 bölgeden itfaiye müdahale etti

Ünlü işadamı Halis Toprak'ın Bilecik’in Bozüyük İlçesi’ndeki Toprak Kağıt Fabrikası’nda yangın çıktı. Fabrikanın geri dönüşüm kağıt deposunda çıkan yangına Bozüyük, Bilecik ve Eskişehir’den giden itfaiye ekipleri müdahalede bulundu, dumandan etkilenen itfaiye erlerine ayran dağıtıldı.
Bozüyük- Eskişehir karayolu üzerinde bulunan Toprak Holding bağlı Kağıt Fabrikası’nın atık kağıtların bulunduğu geri dönüşüm deposunda saat 02.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Hürriyet’in haberine göre yangına ilk müdahaleyi fabrikanın gece vardiyasında çalışan işçiler yaptı. Ardından Bozüyük Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahalede bulundu.
Yangının büyümesi üzerine Toprak Kağıt Fabrikası’na Bilecik Belediyesi ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin de katılımıyla yangın kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen bir işçi, ambulansla Bozüyük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, itfaiye erlerine de duman zehirlenmesine karşı ayran dağıtıldı. Ekipler, yangını soğutma çalışmalarını sabaha kadar sürdürdü. Halis Toprak, TMSF denetimindeki şirketlerin devrini geçtiğimiz yıl almıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)