BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakkari'de çatışma----

Hakkari'de çatışma

Hakkari'de çatışma
30 Ekim 2015 - 12:48 www.finansgundem.com

Hakkari’de çıkan çatışmada, 1 PKK’lı öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’de devam eden operasyonda çıkan çatışmada, Bölücü Terör Örgütü mensubu 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

VALİLİK'TEN OPERASYON AÇIKLAMASI

Hakkari Valiliği, üç örgüt mensubunun yakalandığını duyurdu.  

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "Emniyet müdürlüğü görevlilerince terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında bölücü terör örgütü adına silahlı olarak faaliyet gösteren ve eylem hazırlığı içerisinde olduğu değerlendirilen 3 örgüt mensubunun il merkezinde bir ikamette kaldıkları bilgisinin elde edilmesi üzerine 30 Ekim 2015 günü operasyon yapıldığı" belirtildi.
 
Açıklamada, operasyonda ikamet sahibi ile birlikte üç kişinin yakalandığı belirtilerek "İkamette yapılan aramalarda şahıslara ait sahte kimlikler, 1  tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 26 fişek ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi
 
Diyarbakır Silvan’da yapılan yol aramasında, bir adet el yapımı patlayıcı bulunarak imha edildiği belirtilerek, Kars’ta yapılan aramada, bir adet Zagros Keskin Nişancı Tüfeği ele geçirildiği kaydedildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)