BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakkari'de bir askerimiz şehit oldu----

Hakkari'de bir askerimiz şehit oldu

Hakkari'de bir askerimiz şehit oldu
14 Mart 2018 - 12:12 www.finansgundem.com

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde tankın üzerindeki makineli tüfeğin bakımı sırasında ateş alması sonucu Piyade Onbaşı Yusuf Yavuz, şehit oldu.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde Dağlıca Tabur Komutanlığı’nda vatani görevini yapan Piyade Onbaşı Yusuf Yavuz, bakımı yapılan makineli tüfeğin ateş alması sonucu ağır yaralandı. Hemen Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yavuz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Anadolu14 Mart 2018 12:32

    İşte yeni Türkiye. Hergun en az bir şehit. Bu olay özelinde demiyorum ama genel olarak hergun şehit vermek normal midir? Bunca şehidin sorumlusu yok mu? Hiç istifa eden siyasetçi veya artik onların kulu haline gelmiş olduğunu gördüğümüz asker de yok. Hiç kimse suçlu değil arkadaş. Ülkeyi bu iklime yuvarlayıp hergun şehit haberi almamıza neden olanlardan sorsun Allah hesabını inşallah. Bu dünyada hesap sorulması referandum ile imkansız hale getirildi zira. Ben hakkımı helal etmiyorum bu genç askerlerimizin yani fidanların ölümüne seyirci kalan yetkili seçilmişlere. Şahit ol ya Rab.

  • alp14 Mart 2018 14:46

    ne yapalım memleketi düşmana teslimmi edelim..yoksa gözlerimizi kapatım derin hülyalaramı dalalım bu coğrafyada gözü olanlar var ,,gelecektede olacak suçlu devletmi yani hep..eski polutikacılar gibi yavarlak laflar ete süte dokunma...hep olacak yapacak gidecek,gelecek ortada çözüm yok ne yahalım bide onu yazsaydın ya...bayağı bi şey anlardık ama şimdi bomboş olduğun belili