BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHakemler Bosna Hersek'i kupa dışı yaptı----

Hakemler Bosna Hersek'i kupa dışı yaptı

Hakemler Bosna Hersek'i kupa dışı yaptı
22 Haziran 2014 - 03:39 www.finansgundem.com

Nijerya-Bosna Hersek maçına da hakem hatası damgasını vurdu. Nijerya tartışmalı golle kazandı, net golü verilmeyen Bosna tur şansını kaybetti

2014 Dünya Kupası'nda hakem hataları sürüyor. F Grubu'nda Nijerya ile Bosna Hersek arasında oynanan maçta verilen ve verilmeyen golde hakemler rol oynadı. Nijerya'nın 1-0 üstünlüğü ile sona eren maçın sonunda Bosna Hersek ikinci tur şansını kaybetti.

İlk maçında İran ile berabere kalan Nijerya ile ilk maçında Arjantin'e mağlup olan Bosna Hersek Arena Pantanal'da karşılaştı.

Nijerya'da Fenerbahçeli Emmanuel Emenike ile Jopsep Yobo ilk 11'de sahaya çıkarken, Bosna Hersek'te ise Galatasaraylı İzet Hajrovic ile Gaziantepsporlu Haris Medunjanin Bosna Hersek'te Susic'in ilk 11 tercihinde yer aldılar.

BUZ GİBİ GOLDÜ

Maçta ilk tehlikeli atağı yakalayan taraf Bosna Hersek oldu. 20. dakikada nefis bir ara pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Dzeko topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem bayrağını havaya kaldırdı ve gol geçersiz sayıldı. Verilen bu iptal kararı uzun süre tartışıldı. Dzeko'nun net bir şekilde ofsayt pozisyonunda olmadığı görülüyordu

Afrika temsilcisi 29. dakikada Peter Odemwingie ile golü buldu. Ancak bu golün asistini yapan Fenerbahçeli Emenike, Boşnak savunma oyuncusunu faulle etkisiz hale getirmişti. Gol kararının ardından Boşnak oyuncuların hakem Peter O'Leary'e itirazları vardı.

Bosna'nın 90+3. dakikada bulduğu pozisyonda top önce kaleci ardından da direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Bu galibiyetin ardından Nijerya puanını 4'e çıkarırken Bosna Hersek'in son maçlar öncesi grupta henüz puanı bulunmuyor. Bosna böylelikle turnuvaya veda etmiş oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)