BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHakan ve Turabi birbirine girdi----

Hakan ve Turabi birbirine girdi

Hakan ve Turabi birbirine girdi
03 Haziran 2015 - 07:05 www.finansgundem.com

Survivor All Star'da ödül oyunu heyecanlı geçerken, Turabi ve Hakan'ın kavgası gerginliğe neden oldu. İşte 2 Haziran Survivor'da yaşananlar...

Survivor All Star'ın 2 Haziran akşamı yayınlanan ödül oyununda Turabi ve Hakan arasında başlayan gerginlik, ödül oyunundan sonra da devam etti.

Survivor Ödül Oyunu yine nefes kesti. Ödül oyununa damga vuran ise Turabi ve Hakan'ın kavgası oldu.

Turabi'nin Hakan'la olan gerginliğine diğer yarışmacılarla atışmalar da eklendi. Hakan ve Turabi arasındaki tartışma uzayınca Alp Kırşan araya girmek zorunda kaldı.

SURVIVOR ALL STAR 2 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı da alınmış oldu böylelikle. İkinci seride Ünlüler 3-0 öne geçti ve Gönüllüler de 3-3’ü yakalayamayınca ödül Ünlülerin oldu. Survivor All Star ödül oyununu Ünlüler kazandı. Gönüllüler şoka girdi. Ünlüler ise büyük sevinç yaşadı.

2 HAZİRAN ÖDÜL NEYDİ?

2 Haziran Survivor’da ödül neydi? Cevabı da belliydi zaten. Yarışmayı kazanan Ünlüler oldu ve Ünlüler takımı Mor odaya girip köfte yeme hakkı kazandı. Ancak ödül bununla sınırlı değildi ve Ünlüler takımında yer alan Merve Aydın, Hakan, Serenay, Doğukan ve Anıl iletişim hakkını da kazanmış oldu. Ünlüler köfte yedikten sonra arkadaşlarıyla iletişim kuracak.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)