BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Şükür: 'Zulmünüz artsın ki...'----

Hakan Şükür: 'Zulmünüz artsın ki...'

Hakan Şükür: 'Zulmünüz artsın ki...'
27 Mart 2014 - 10:12 www.finansgundem.com

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Kanaltürk ve Kaynak Holding ile ilgili twetter'den zehir zemberek açıklamalarda bulundu

Hükümetin RTÜK eliyle Kanaltürk'ün ulusal yayın lisans hakkını iptal etmesine ve Mali Suçları Araştırma Kurulu aracılığıyla Kaynak Holding'e inceleme başlatmasına ilk tepki Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'den geldi.

Devletin kurumları aracılığıyla televizyon kapattırmasını ve bazı şirketlere inceleme başlatmasını twitter üzerinden eleştiren Şükür, “Şirketlere polis baskını, televizyonlara, gazetelere sansür ileri demokrasi değil maskeli demokrasidir...” ifadelerini kullandı. Şükür, “Zulmünüz artsın ki Allah katında hesabınız yüklü olsun.” diye devam etti. Sonrasında Bediüzzaman Said Nursi'nin sözlerini kullandı. “Ne güzel ve ürkütücü bir söz Zalimler için yaşasın cehennem” İfadelerini kullandı. “Sanıyor musunuz ki hukuk size lazım olmayacak? Elbette olacak. Allah görüyor, Allah biliyor...” diye devam eden Şükür, “Bu halk küllerinden doğmayı bilir. Bu toprakların nefesi sandığınızdan daha güçlü. Allah kafi...” diyerek sözlerini sonlandırdı.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Geo27 Mart 2014 11:02

    Delikanlıysan istifa et,tekrar kazan...

  • MEHMET27 Mart 2014 10:41

    Evet Allah siz ve sizin gibileride görüyor.evet yaşasın zalimler için cehennem...

  • vatandaş27 Mart 2014 10:39

    pişkinligin bukadarına pes vallahi.sen bir ülkenin hükümetine darbe girişiminde bulunacan ülkenin güvenligini riske atacan mahkeme kararıyla dahi dinleyemeyecegin devlet görevlilerini dinleyip ülkeyi dünyaya rezil edecen daha birsürü olumsuzluk dahi var. bunların karşı devlet tedbir alınca zülüm olacak yanı kısaca diyorlarki ülkeyi bize teslim edin önümüzü kesmeyin.

  • wwwww27 Mart 2014 10:31

    kendini alim zanediyo galiba