BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Hakan Atilla, "kaçacak mısınız" sorusunu yanıtladı----

Hakan Atilla, "kaçacak mısınız" sorusunu yanıtladı

 Hakan Atilla, kaçacak mısınız sorusunu yanıtladı
02 Mayıs 2023 - 08:42 www.finansgundem.com

Türkiye'den kaçma"ya yönelik iddiaları reddeden Hakan Atilla, yaşadıkları karşısında üzgün olduğunu belirterek, "İnsan kendi ülkesinde böyle bir şeyle karşılaşmayı beklemiyor." dedi

Havalimanında pasaportuna el konulan ve karakola götürülen Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, yurt dışı çıkış yasağı kararı tebliğ edildikten sonra bırakılmıştı.
Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, eşi ve oğlu ile İstanbul Havalimanı'nda pasaportunun iptal edilerek yurt dışına çıkışına izin verilmeyen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'yla yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı.

Atilla, 5 yıl önce ABD'den döndüğünde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve bürokratlar tarafından törenle karşılanıp, dün yaşadıklarına yönelik soruya, "Bilmiyorum o tören midir, değil midir. Biliyorsunuz, devletin ne zaman seveceği, ne zaman döveceği belli olmuyor. Ama mantık çerçevesinde bir izah olması gerekiyor. İnsanların seyahat özgürlüğünü kısıtlarken sebep söylemek lazım" diye yanıtladı.

"Türkiye'den kaçma"ya yönelik iddiaları reddeden Hakan Atilla, yaşadıkları karşısında üzgün olduğunu belirterek, "İnsan kendi ülkesinde böyle bir şeyle karşılaşmayı beklemiyor. Yerimiz belli, yurdumuz belli. Nerede olduğumuzu herkes bilir. Gidip de, havalimanında eşimizle, çocuğumuzla o muameleyi görmemizi gerektirecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

PASAPORTU İPTAL EDİLMİŞ

Yeni açıklama yapan Hakan Atilla, "Pasaportum meğer 2 yıl önce iptal edilmiş. Borsa'dan ayrılma kararı aldığım 5 Mart 2021'de aynı gün pasaportumun iptali için talimat veren kimdir, gerekçesi nedir? Merak ediyorum" diye konuştu.

Hakan Atilla'ya yurt dışı çıkış yasağı!

 

ABD'den Hakan Atilla'ya 10 yıllık yasak kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)