BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHafter'den Esed rejimiyle temas----

Hafter'den Esed rejimiyle temas

Hafter'den Esed rejimiyle temas
02 Mart 2020 - 07:51 www.finansgundem.com

Şam’a giden Libya heyetinde Hafter Hükümeti Başbakanı Yardımcısı el-Ahiraş, Dışişleri ve Uluslararası Yardımlaşma Bakanı el-Huveyc, Savunma Bakanı Ferhan ve İstihbarat Şefi el-Mukaran'nin yer aldığı öne sürüldü


Libya’da Halife Hafter tarafından oluşturulan Geçici Hükümet’ten üst düzey bir heyet, Suriye’yi ziyaret ederek Esed rejimi yetkilileriyle görüştü.

Libya Bingazi merkezli Marsad internet gazetesinin haberine göre, önceki akşam başkent Şam’a giden Libya heyetinde Hafter Hükümeti Başbakanı Yardımcısı Abdurrahman el-Ahiraş, Dışişleri ve Uluslararası Yardımlaşma Bakanı Abdulhadi el-Huveyc, Savunma Bakanı Yunus Ferhan ve İstihbarat Şefi Mustafa el-Mukaran yer aldı.

Siyasi, güvenlik ve bilgi paylaşımı gibi konuların koordinasyonun değerlendirileceği ziyarette “Türkiye’nin operasyonları” meselesinin de görüşüleceği bildirildi. Libya heyetini, Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdat karşıladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)