BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHafta sonu yurdu gök gürültüsü ve sağanak yağış bekliyor----

Hafta sonu yurdu gök gürültüsü ve sağanak yağış bekliyor

Hafta sonu yurdu gök gürültüsü ve sağanak yağış bekliyor
07 Temmuz 2023 - 07:00 www.finansgundem.com

Hafta sonu sıcaklıklar tüm yurtta mevsim normallerinin altına düşecek. Yurt genelinde gök gürültüsü sağanak yağış bekleniyor

Hafta sonu yurdun büyük bir bölümünde yağış görülecek. Yağışların Orta ve Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları iç ve kuzey bölgelerde mevsim normallerinin altına düşecek.

BATI KARADENİZ'DE KUVVETLİ YAĞIŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bugün ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya'nın batısı ve Bursa çevreleri, (Muğla hariç) Ege, Akdeniz ve Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz ve Sivas'ın doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yarın, Marmara, Ege'nin iç ve kuzey kesimleri, Karadeniz Bölgesi'nin tamamı, İç Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimleri ile Adana ve Osmaniye çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde, Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ise kuvvetli olması öngörülüyor.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Pazar günü, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Akdeniz ve Ege'nin iç kesimlerinde yağış görülecek. Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması, Batı ve Orta Karadeniz ile Yozgat, Çorum, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinde yer yer kuvvetli olması öngörülüyor.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonunda azalarak kuzey ve iç bölgelerde mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu hava sıcaklakları Ankara'da 23, İstanbul ve Samsun'da 28, Erzurum'da 25 dereceye kadar düşecek.

Bu hafta hava durumu

 

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

 

Meteoroloji'den Orta Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)