BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHafta sonu havalar nasıl olacak?----

Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Hafta sonu havalar nasıl olacak?
11 Nisan 2014 - 11:36 www.finansgundem.com

İşte yapılan son değerlendirmelere göre yurttaki hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Kırıkkale ve Çorum çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Manisa, Balıkesir, Bursa, Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı, doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-60 km/s) esmesi bekleniyor. 

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Manisa, Balıkesir, Bursa, Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolunun batısında güney ve batı yönlerden kuvvetli(30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı(toz taşınımı, hava kalitesine azalma vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Balıkesir ve Bursa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Manisa ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Batısının aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya ve Isparta ile Burdur'un doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzeybatısı ile Kırıkkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar batısında güney ve batı yönlerden kuvvetli(30-60 km/saat) olarak esecek. 

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra Çorum çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)