BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHacıosmanoğlu'dan F.Bahçe'ye çağrı----

Hacıosmanoğlu'dan F.Bahçe'ye çağrı

Hacıosmanoğlu'dan F.Bahçe'ye çağrı
04 Mart 2014 - 07:29 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacağız" şeklinde bir söyleminin olmadığını söyledi

Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade eden bordo-mavililerin başkanı sarı-lacivertlilerle düşman olmadıklarını belirtti.

İşte Beyaz Futbol'a konuşan Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları:

"Fenerbahçe'yi illegal olarak da şampiyon yapmayacağız şeklinde bir söylemim olmadı, bu haberi yapan da kullanan da şerefsizdir, alçaktır. Kimin şampiyon olup olmayacağı Trabzonspor'u ilgilendirmez. Bu futbol, bir eğlence. Fenerbahçe, Trabzon'a nasıl gelecek diyorlar, neden gelmesin?"

"EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLARIZ"

"Trabzon misafirperverdir, Trabzon'a düşman da gelse biz ağırlarız. Istanbul'da üç tane çapulcunun yaptığını biz Fenerbahçe camiasina mal etmeyiz. Fenerbahçe, Trabzon'a geldigi zaman en iyi şekilde ağırlanacak, biz düşman değiliz ve sadece bir davamız var. Futbolun güzelliğine yakışan bir mücadele olsun ama sahada olsun. Ortamın gerilmesine müsade etmeyeceğiz, gerenleri de uyaracağız."

"Ortamın gerilmesi her zaman Trabzon'a zarar vermiştir. Bizim mücadelemiz adalet tecelli edene kadar sürecek. Fenerbahçe'nin kurumsal olarak Trabzon ile bir sorunu yok, Fenerbahce'nin Rize'de kalmasına gerek yok, gelsinler Trabzon'da biz onları en iyi şekilde ağırlarız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)