BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHacıosmanoğlu TFF'ye saydırdı----

Hacıosmanoğlu TFF'ye saydırdı

Hacıosmanoğlu TFF'ye saydırdı
29 Ekim 2013 - 10:28 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Haber'e canlı telefon bağlantısı yaptı ve TFF'yi topa tuttu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Basit bir faulle oyuncumuz oyundan atılıyor ama yerdeki adama tekme atan oyunda kalabiliyor. Adaletsizliğe çanak tutanlar bunların bedelini ödeyecek" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün gece oynanan Kasımpaşa-Trabzonspor maçından sonra A Haber'e canlı telefon bağlantısı yaptı ve TFF'yi topa tuttu.

Kasımpaşa- Trabzonspor maçının hakemi Özgür Yankaya hakkında eleştirilerde bulunan Hacıosmanoğlu, "Adaletsizliğe çanak tutanlar, bunların bedelini ödeyecekler. Bunların hesabını soracağız. Birçok Anadolu takımının hakkı yeniyor" dedi.

Hacıosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar kendi sonlarını hazırlıyorlar Futbolu yönetenlerin etki altında olduğu bir ülkede hakemlerin de etki altında kalması çok normal. Başkanla telefonla görüştüm. Kendisiyle yüz yüze görüşeceğim. Burdan daha fazla bir şey söylemek istemiyorum."

BU YAŞANANLAR KÖHNELEŞMİŞ FUTBOLUN UZANTILARI
Basit bir faulden futbolcumuz atılabiliyor. Ama sarı kartı olan bir futbolcu yerdeki adama tekme atınca oyunda kalabiliyor. Federasyona soracağız. Eğer futbol böyle oynanıyorsa biz de öğrenmiş olacağız. Demek ki futbol böyle oynanıyormuş diyeceğiz." Kendisinin başkan olduğu hakemlerin muhatabı olmadığını da belirten Hacıosmanoğlu, "Bu devran böyle gitmeyecek. Bu yaşananlar köhneleşmiş futbolun uzantıları" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)