BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHacıosmanoğlu kadınlardan özür diledi----

Hacıosmanoğlu kadınlardan özür diledi

Hacıosmanoğlu kadınlardan özür diledi
29 Ekim 2015 - 20:25 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklamalar nedeniyle kadınlardan özür diledi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kadınlara yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle özür diledi.

Kadınlardan tepki gören, “Gerekirse adam gibi ölürüz, kadın gibi yaşamayız” sözlerine açıklık getiren Hacıosmanoğlu, “Karadeniz’de bir mecaz vardır. Bunu herkes bilir. Kadın gibi değil, adam gibi yaşarız deriz. Bunu derken kadınları aşağılamak bizim haddimize mi? Beni doğuran anne ve çocuklarımı doğuran da bir kadın. Kendine malzeme arayanlar başka kapıya gitsinler” dedi.

AYLİN NAZLIAKA’YA ÖZÜR YOK
“Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim. Beni doğuran annem de bir kadın, çocuklarımın annesi de bir kadın. Tüm kadınlara saygım var. Mecazi anlamda söylenen bir sözdür. Kadınlara karşı aşağılama olması ahlak dışı bir sözdür. Bu bize yakışmaz. Samimi olarak benim sözlerimden incinen bütün hanımefendilerden özür dilerim. Art niyetli olarak bunu kullanan, milletvekili de olsa, özür dilemiyorum” dedi.

“NE GÜÇLÜ BİR ADAMMIŞIZ YA?”
Hakemlerin uzun süre stattan çıkarılmaması ile ilgili de konuşan Trabzon başkanı, “Güvenlik açısından hakemleri çıkarmadık. Bu şehrin potansiyeli biliniyor. Bu potansiyeli harekete geçirmek için yapıyorlar. Fenerbahçe maçında da aynısı oldu, elimizden geleni yaptık bir şey olmadan çıksınlar diye. Siyasi parti liderleri Cumhurbaşkanı’na rica etmiş de, biz de tamam çıkabilirler demişiz. Ne kadar güçlü bir adammışız ya?” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)