BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHac kura sonuçları açıklandı----

Hac kura sonuçları açıklandı

Hac kura sonuçları açıklandı
28 Aralık 2018 - 23:39 www.finansgundem.com

Hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı resmi sitesi üzerinden açıklandı

Hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı resmi sitesi üzerinden erişime açıldı. Hac kura sonuçlarını sorgulamak isteyen Hacı adayları TC kimlik numarası ve anne adı ile sorgulama yapabiliyor.

HAC KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANIYOR?

Bugün 15.00'te başlayan hac kuralarının sonuçları 23.00'da https://www.hac.gov.tr/ adresinden ilan edildi. Hacı adayları hac kura sonuçlarını TC kkimlik numaraları ve anne adı ile sorgulama yapabilecek. Ayrıca kuraya giren hacı adaylarının telefonuna sms gönderilecektir.

HAC KURA SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

KESİN KAYITLAR NE ZAMAN?

Kurada ‘Kesin Kayıt Hakkı’ elde edenler, 02-11 Ocak 2019 tarihleri arasında “Kesin Kayıt Yaptırabilir” belgesini internet ortamından veya müftülüklerden alarak kayıtlarını yaptırabilecekler.

Belirlenen süre içerisinde kesin kayıt yaptırmayanların yerine, hac konaklama türlerine göre kura sırası gözetilerek 17-25 Ocak 2019 tarihleri arasında dağıtılan kontenjanlar çerçevesinde kayıtlar alınacak.

ŞEHİT YAKINI VE GAZİLERE ÖNCELİK

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2007-2019 yılları arasında kayıt yaptırıp daha önce hiç hacca gitmemiş şehit anne, baba, eş ve evlenmemiş çocukları ile gazi ve eşlerinden müracaat edenleri kurasız olarak hacca götürecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)