BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGürsel Tekin: Savcılar ihbar kabul etmeli----

Gürsel Tekin: Savcılar ihbar kabul etmeli

Gürsel Tekin: Savcılar ihbar kabul etmeli
24 Mart 2015 - 01:22 www.finansgundem.com

CHP Genel Sekreteri Tekin, "Arınç'ın Melih Gökçek ile ilgili açıklamalarında Ankara'nın parsel parsel satıldığını söylemesi ihbar kabul edilmeli" dedi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından muhalefet partilerinden ilk tepkiler geldi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Arınç'ın çözüm süreci izleme heyeti kurulacağına ilişkin açıklamasını, "Saray'a çekilmiş bir resttir" sözleriyle değerlendirdi. 

Arınç'ın açıklamalarının, Bakanlar Kurulu toplantısından sonraya denk geldiğine dikkat çeken Tekin, "Sayın Arınç söylediği her cümleyi Bakanlar Kurulu'ndan sonra söylüyor. Ben bu cümleleri aynı zamanda Sayın Davutoğlu ve hükümetin cümleleri olarak kabul ediyorum" dedi.

"GÖKÇEK HAKKINDA SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUM"

Arınç'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkındaki sert sözlerine de değinen Tekin, "İlk kez bir hükümet kendi belediye başkanının yolsuzluklarını kamuoyuyla paylaşmıştır.

Ankara'nın parsel parsel satıldığnı itiraf etmiştir." dedi. Tekin şöyle konuştu; "Sayın Davutoğlu umarım bunu ihbar kabul edecektir. savcılar ihbar kabul edecektir. bir soruşturmaya tabi tutulması gerekir. Ana muhaleet olarak da biz Ankara'nın nasıl talan edildiğini sürekli söyledik. Şimdi hükümetin bir bakanı, hükümet sözcüsü bunu söylüyor. Hatta Sayın Arınç açıklamaları sırasında, 'Bir kısım bakan arkadaşlarımız bununla muhattap olma dedi' diyor. Yani bu aynı zamanda Sayın davutoğlu'nun, tüm hükümetin sözleridir. Sayın Arınç hükümet  sözcüsü olarak konuşuyor. Biz ana muhalefet olarak bu açıklamanın takipçisi olacağız".

“KİRLİ ÇAMAŞIRLAR, CERAHAT DÖKÜLMEYE BAŞLADI”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın açıklamalarını MHP, “Cerahat dökülmeye başladı” sözleriyle değerlendirirken, HDP de “”Çatlaklar patlaklar başladı. Artık kirli çamaşırlar dökülüyor” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Şimdi bırakalım da görelim kendi aralarında bu iş nereye varacak? Ama şu bir gerçek ki ‘cerahat’ dökülmeye başladı. Paraleller, tuzluklar, çözüm rezaleti ortada. Meğer her pislik halının altına süpürülmüş. 17/25 ortada. Bunların tümü Adalet ve Kalkınma Partisinin iflas etmiş yönetim anlayışını gösteriyor” dedi.

“ARTIK KİRLİ ÇAMAŞIRLAR DÖKÜLÜYOR”

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan da Arınç’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’e yönelik sözlerini, “Çatlaklar, patlaklar başladı. Kirli çamaşırlar ortaya dökülüyor artık. Bu kaçınılmaz bir son” diye konuştu. (Hürriyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)