BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGürsel Tekin hastanelik oldu----

Gürsel Tekin hastanelik oldu

Gürsel Tekin hastanelik oldu
01 Mayıs 2013 - 11:31 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı

Şişli bölgesinde bulunan sokaklarda göz gözü görmüyor. Etrafta oturanlar evlerinin camlarını kaparatak biber gazından etkilenmemeye çalışıyor. Yoğun gaz bombası Şişli Etfal Hastanesi'nin içine de sızdı.
DİSK Genel Başkanı Kani Beko, polisin uygulamalarına tepki gösterirken şu açıklamayı yaptı:
"Evimden Disk'in genel merkezine gidene kadar 3 kez durduruldum. Biz barıştan, vali savaştan yana. İstanbul'da sıkıyönetim ilan edilmiş. İnsanların 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamamaları için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Biz bu bariyerleri yıkarız."
1 Mayıs güvenlik önlemleri kapsamında Galata ve Unkapanı köprüleri açılarak araç trafiğine kapatıldı. Taksim'e doğru ilerlemek isteyen bir grubun Galata köprüsü üzerinde kaldığı görüldü.
GÜRSEL TEKİN HASTANEYE KALDIRILDI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de bulvarın ulaşıma kapalı olması nedeniyle aracından inerek CHP İlçe Başkanlığı’na yürüdü. Tekin, bu sırada gazdan etkilendi. Bir binaya sığınan Tekin daha sonra hastaneye kaldırıldı.
CHP'Lİ BAŞKAN YARDIMCISI DA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Beşiktaş’ta CHP Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı, müdahaleler sırasında kalp krizi geçirdi.
Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinden Taksim Meydanı’na yürümek isteyen CHP’li gruba polis müdahalesini sürdürüyor. Müdahaleler sırasında gazdan etkilenen CHP Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı kalp krizi geçirdi. Bu sırada CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil de biber gazından etkilenen bir vatandaşa yardım etti. Daha sonra kalp krizi geçiren CHP’li başkan yardımcısı Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne götürüldü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)