BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüney Kore'de vakalar 100 bini geçti----

Güney Kore'de vakalar 100 bini geçti

Güney Kore'de vakalar 100 bini geçti
18 Şubat 2022 - 10:26 www.finansgundem.com

Vakaların 100 bini geçtiği ülkede hükümet, kafe ve restoranların 22.00'de kapanması ve özel görüşmelerde 6 kişi sınırının devam etmesi yönünde karar aldı.

Başbakan Kim Boo-kyum tarafından yapılan açıklamada, alınan kararların bu hafta sonundan itibaren uygulanmaya alınacağı söylendi. Kafe ve restoranların 22.00'de kapanması ve özel görüşmelerde kişi sınırının 6'da kalması yönündeki karar, ülkede günlük vaka sayısının ilk kez 100 bini aşmasının sonrasında alındı geldi. Yonhap'ın haberine göre güncellenen uygulamalar, 13 Mart'a kadar geçerli olacak.

Küçük esnaf ve serbest meslek sahipleri, sıkı Kovid-19 kısıtlamalarının işletmelerine zarar verdiği gerekçesiyle hükümete tepki gösteriyor.

Yetkililerin, özel toplantı sınırını 8 kişiye yükseltmeyi düşündükleri ancak Omikron ile artan vaka sayıları nedeniyle mevcut seviyeyi korumaya karar verdikleri açıklandı.

Başbakan Kim, Ulusal Meclisi salgından etkilenen küçük işletmelere yardımcı olmak için tasarlanmış ekstra bir bütçeyi hızla gözden geçirmeye ve onaylamaya çağırdı.

Siyasi partiler, hükümetin önerdiği 11,6 milyar dolarlık ek bütçenin artırılması gerektiğini savunuyor.

Güney Kore’de en yüksek günlük vaka

 

Güney Kore'de seçim kampanyası başladı

 

ABD'den Kuzey Kore için Japonya ve Güney Kore ile görüşme

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)