BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüney Kore’de en yüksek günlük vaka----

Güney Kore’de en yüksek günlük vaka

Güney Kore’de en yüksek günlük vaka
16 Şubat 2022 - 11:58 www.finansgundem.com

Güney Kore'de, son 24 saatte 90 bin 443 korona virüs vakası kaydedildi.

Sağlık yetkilileri, son 24 saatte görülen 90 bin 443 vakanın salgının başından bu yana görülen en yüksek günlük vaka sayısı olduğunu belirterek; mart ayında günde yaklaşık 200 bin vaka görülebileceği uyarısını yaptı. Toplam vaka sayısının 1 milyon 552 bin 851'e ulaştığı ülkede, virüse bağlı hayatını kaybedenlerin sayısı 39 artarak 7 bin 202'ye ulaştı.

Güney Kore'de Omikron yüzünden büyük bir enfeksiyon dalgası yaşanırken, ilkokullarda ve bakım evlerinde ücretsiz hızlı test kitleri dağıtılacak.

Güney Kore Başbakanı Kim Boo-kyum, yetkililerin aşısız çocuklar ve yüksek risk grupları için korumayı güçlendirmek için bir sonraki haftadan itibaren anaokullarında, ilkokullarda ve bakım evlerinde ücretsiz hızlı test kitleri dağıtmaya başlayacağını açıkladı. Kim, yetkililerin yeni sosyal mesafe önlemlerini açıklamadan önce hem pandeminin büyüyen ekonomik yükünü hem de Omikron'un tehlikelerini dikkate alacaklarını söyledi.

Eğitim Bakanı Yoo Eun-hye, okulların öğrencilerin haftada iki kez kullanımı için yeterli test kiti alacağını ancak bu tür testlerin zorunlu olmayacağını duyurdu.

Öğrencilerin pazar ve çarşamba akşamları öğrencilerin okula gelmeden önce evde hızlı antijen test kitleri ile test yaptırmalarını istediklerini söyleyen Yoo, "Bu testler pozitif çıkarsa, PCR testleri yaptırmak için lütfen yerel sağlık ofisini ziyaret edin" dedi.

Güney Kore'de seçim kampanyası başladı

 

Güney Kore'de en yüksek vaka sayısı kaydedildi

 

ABD'den Kuzey Kore için Japonya ve Güney Kore ile görüşme

 



ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)