BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüney Kore'de nüfusun yüzde 70'i tam aşılandı----

Güney Kore'de nüfusun yüzde 70'i tam aşılandı

Güney Kore'de nüfusun yüzde 70'i tam aşılandı
23 Ekim 2021 - 21:07 www.finansgundem.com

Güney Kore'de yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı yaygın aşılama sürecinde nüfusun yüzde 70'inin tam aşılandığı bildirildi.

Güney Kore Hastalık Kontrol ve Önleme Ajansı (KCDA), cumartes günü nüfusun yüzde 70'inin Kovid-19'a karşı tam aşılandığını duyurdu.

Yonhap ajansının aktardığına göre KCDA, aşılanan toplam kişi sayısının yaklaşık 35.94 milyona ulaştığı bilgisini paylaştı.

Reuters'ın haberine göre, ülke ayrıca kasım ayının başında belirli Kovid-19 kısıtlamalarını gevşetmeyi ve sosyal mesafe önlemlerini azaltacak 'Kovid-19 ile Yaşamak' adlı planı uygulamaya koymaya hazırlanıyor.

Öte yandan önümüzdeki haftanın başında Güney Kore hükümetinin nüfusun yüzde 85'inin aşılanması ve bunun beraberinde toplumsal bağışıklığa erişme yönündeki planını da ana hatlarıyla kamuoyuna sunması bekleniyor.

Yohhap'a göre ülkede takviye doz aşı uygulaması henüz yürürlüğe konulmadı. Ancak bunun 60 yaş üstü vatandaşlara uygulanmasına ilişkin tartışmalar sürüyor.

Güney Kore'de yaygın aşılama kampanyası bu yılın şubat ayının sonlarında başlamıştı.
Salgının başlangıcınından bu yana ülkede yaklaşık 350 bin kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı ve 2 bin 700'den fazla insan hayatını kaybetti.

3. doz için en etkili aşı açıklandı

 

Tam aşılıların seyahat edebileceği AB üyesi 10 ülke!

 

İtalya’da ‘Yeşil Geçiş’ aşılamayı hızlandırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)