BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya’da ‘Yeşil Geçiş’ aşılamayı hızlandırdı----

İtalya’da ‘Yeşil Geçiş’ aşılamayı hızlandırdı

İtalya’da ‘Yeşil Geçiş’ aşılamayı hızlandırdı
22 Ekim 2021 - 14:22 www.finansgundem.com

İtalya'da, çalışanların 'Yeşil Geçiş' kapsamında aşılanma oranının artması dikkat çekti. Guardian'a konuşan market çalışanı Rosanna Barbuto, "Zorunda olmasaydım yapmazdım ancak işe ihtiyacım var" dedi.

Korona virüsü dünya genelinde etkisini sürdürürken, ülkelerin salgınla mücadelede uyguladığı yöntemler de farklılık gösterebiliyor.

Avrupa’da aldığı sert önlemlerle vaka sayılarını büyük ölçüde düşüren İtalya dikkat çekiyor. Ülkede çalışan kesim için zorunlu hale getirilen ‘Yeşil Geçiş’, aşılama oranını büyük ölçüde artırdı.
Yeşil Geçiş, çalışanların hastalığı geçirmiş olduğunu, aşılanmış olduğunu ya da son 48 saatte alınmış bir negatif sonucunu belgelediği sistemin adı. The Guardian’ın haberine göre Yeşil Geçiş’le birlikte son günlerde ilk doz aşısını olan kişi sayısı epey fazla.

‘TESTE PARA HARCAYAMAM’

Gazeteye konuşan bir süpermarket çalışanı Rosanna Barbuto o isimlerden biri. 59 yaşındaki Barbuto, “Eğer yapmak zorunda olmasaydım yapmazdım. Her sene grip aşısı yaptıran biriyim. Corona aşısı olmak istemedim çünkü insanlar sürekli yan etkilerden bahsediyordu. Aşının ne kadar güvenli olduğunu bilmiyordum, korkmuştum. Ancak işe ihtiyacım var ve sürekli test olmaya para harcayamam” dedi.

İtalya'da Kovid aşısı raporu: Tam 23 kat fark var!

 

İtalya'da Kovid-19 sertifikasını protesto eden göstericiler limanları işgal etti

 

Korkutan haber İtalya'dan geldi: Eskisinden daha tehlikeli!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)