BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGüney Kore'de ihracat sınırlı yükseldi----

Güney Kore'de ihracat sınırlı yükseldi

Güney Kore'de ihracat sınırlı yükseldi
02 Aralık 2013 - 08:09 www.finansgundem.com

Güney Kore'nin ihracatı Kasım ayında sınırlı bir yükseliş yaşadı

~~Güney Kore'nin ihracatı kasım ayında beklentilerin altında kalan bir artış yaşadı. Bunula birlikte bir önceki ay olduğu gibi kasım ayında da ihracatın artış göstermiş olması Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisinin toparlanma sürecinin devam ettiğini gösterdi.
Kasım ayında ihracat bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0.2 oranında artışla 47.918 milyar dolar oldu. Ekim ayında ise bu artış yüzde 7.2 seviyesinde olmuştu. Öte yandan beklentiler kasım ayında artışın yüzde 2.5 seviyesinde olacağı yönündeydi.
Kasım ayında ithalat ise yüzde 0.6 oranında düşüşle 43 milyar 114 milyon dolar oldu. Beklentiler Ekim ayında yüzde 5.2 artmış olan ithalatın Kasım ayında yüzde 5.8 artacağı yönünde oluşuyordu.
Kasım ayı dış ticaret fazlası ise ithalattaki gerilemenin etkisiyle beklentilerin üzerinde oldu. Kasım ayında 4 milyar 804 milyon dolar fazla veren dış ticarette bu fazlanın 3.42 milyar dolar düzeyinde olacağı öngörülüyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)