BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüney Kore'de günlük vakalar ilk kez 50 bini geçti----

Güney Kore'de günlük vakalar ilk kez 50 bini geçti

Güney Kore'de günlük vakalar ilk kez 50 bini geçti
10 Şubat 2022 - 13:55 www.finansgundem.com

Güney Kore'de günlük vaka sayısı, Omikron'un ülke genelinde hızla yayılmasıyla ilk kez 50 binin üzerine çıktı.

Kore Hastalık Kontrol ve Önleme Ajansı (KDCA) son 24 saatte 54 bin 122 yeni Kovid-19 vakası bildirdi. Yonhap'ın haberine göre Salgının başından bu yana görülen toplam vaka sayısı böylece 1 milyon 185 bin 361'e ulaştı. Bunun, salgının başından bu yana görülen en yüksek günlük vaka sayısı olduğunu belirten sağlık yetkilileri, bu rakamın ay sonuna kadar 170 bine ulaşabileceği uyarısı yaptı. Ölümlerin sayısı ise son 24 saatte 20 artarak 6 bin 963'e ulaştı.

Halk sağlığı kurumu, sağlık çalışanlarının ve hükümet yetkililerinin iş yükünü hafifletmek ve salgınla daha iyi başa çıkmak için yalnızca yüksek riskli hastalara her gün durumlarını öğrenmek için telefonla "kontrol araması" yapmaya karar verdi. Bu kapsamda ülkede, günün erken saatlerinden itibaren 60 yaş ve üzerindeki Kovid hastaları, kronik hastalığa sahip kişiler ve bağışıklık sistemi zayıf olanlar gibi diğer yüksek risk grupları telefonla aranıyor.

Ülkede günlük vaka sayısı 20 bin sınırını geçtikten sadece üç gün sonra 5 Şubat'ta ilk kez 30 binin üzerine çıkmış ve arka arkaya dört gün boyunca 30 bin ile 40 bin arasında seyretmişti.

Güney Kore'de en yüksek vaka sayısı kaydedildi

Güney Kore'nin ihracatı en düşük seviyesinde

Güney Kore'de tüketici güveni yeniden yukarı döndü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)