BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGündemden haberim yok, Allah...----

Gündemden haberim yok, Allah...

Gündemden haberim yok, Allah...
09 Ocak 2014 - 14:09 www.finansgundem.com

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Türkiye'nin gündemiyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yargılandığı Karagümrük çetesine yönelik dava kapsamında adliyeye  çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü, “Gündemden haberim yok. Allah Türkiye’ye hayrı ne ise onu versin” dedi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Karagümrük çetesine yönelik davaya devam edildi. Duruşmada Ünlü’nün de aralarında bulunduğu 6 sanık hazır bulundu. Duruşmada sanık ve avukatlarının yeni bir talebi olmaması üzerine mahkeme mütalaanın hazırlanması için dosyanın Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Adliye çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularına kısa bir yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, “Gündemden haberim yok. Hiçbir şeyden haberim yok. Kendi derdimle uğraşıyorum, hastalıklarımla uğraşıyorum. Allah Türkiye’ye hayrı ne ise onu yapsın. Vatanımıza, milletimize hayır versin. Duadan başka elimden bir şey gelmiyor” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)