BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülerce isyan bayrağını çekti!----

Gülerce isyan bayrağını çekti!

Gülerce isyan bayrağını çekti!
06 Kasım 2014 - 15:45 www.finansgundem.com

Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter'dan Cemaat'i topu tuttu. Gülerce, bundan sonra ne yapacağını da açıkladı

Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter'dan isyan etti. Kendisi hakkında linç kampanyası başlatığıldığını belirten Hüseyin Gülerce, "Geldiğim noktada durma kararı aldım. Dost bildiklerim, hakaretlere başladı" sözleriyle sitem etti.

"Hizmet'in temel ilkeleri terk edildi. Din, Kur'an hizmeti olarak inandığımız hareket hükümete karşı savaş diline sarıldı" diyen Hüseyin Gülerce, şunları yazdı:

CEMAAT'İN ÜSLUBU YANLIŞ

Geldiğim noktada durma kararı aldım. Çünkü iş, sosyal medyada linç kampanyasına dönüşmekle kalmadı. Dost bildiklerim, hakaretlere başladı.

35 yıllık Hizmet'in hatırına bugün bana hakaret eden, suçlayan herkese -varsa-şahsi hakkımı helal ediyorum. Allah'ın ve milletin hakkı başka...

Benim duruşum bir içtihat farkıdır. Üç yıldan beri (7 Şubat MİT krizinden itibaren) Hizmet hareketini temsil edenlerin, üslup yanlışı var.

ATEŞE BENZİNLE GİTMEYİN DEDİM

Sadece bu değil. Hizmet'in temel ilkeleri terk edildi. Din, Kur'an hizmeti olarak inandığımız hareket hükümete karşı savaş diline sarıldı.

Muhalefet partileri ile birlikte hareket edip siyasetin girdabına yuvarlandılar. Bu durumu ülkemiz, insanımız ve davamız adına yanlış buldum.

Muhtemel tehlikeleri ve bilhassa masumların uğrayacağı zararları önlemeye çalıştım. Adeta çırpındım. "Ateşe benzinle gitmeyin" dedim.

ARTIK BU KONULARDA KONUŞMAYACAĞIM

Gücüm yetmeyince Hizmet'ten ayrıldım. TV konuşmalarımla ve röportajlarla tarihe not düşmek istedim. Dinimin, vatanımın, davamın, insanımızın...

Zarar gördüğüne inandım. Duramadım, susamadım. Konumum itibariyle Allah indinde kendimi sorumlu hissettim. Bütün kabahatim budur...

Daha ileriye gitmeyeceğim. Artık bu konularda konuşmayacağım, yazmayacağım. Beni seven herkes, yakınlarım, bilhassa ailem "artık yeter" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bankacı06 Kasım 2014 16:51

    Belli ki tehdit ve hakaret var. Bu nasıl bir anlayış ki 35 yılını vermiş adama bunu yapıyorlar. Demek ki gözlerini karartmışlar. Birde Tayyibi dikdatör diye eleştiriyorlar. Tayyip e hakaret bu ülkede serbestken cemaate eleştiriyi kaldıramıyorlar. Kimin ne olduğu ortaya çıkmıştır. Bence Gülerce konuşmaya devam etmeli.