BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülen'in iadesi için ABD'ye talepname gönderildi----

Gülen'in iadesi için ABD'ye talepname gönderildi

Gülen'in iadesi için ABD'ye talepname gönderildi
23 Kasım 2017 - 12:31 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in iadesi için Amerika'ya 7 talepname ve geçici tutuklama talebinin gönderildiğini açıkladı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'den iadesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bakan Gül, Gülen için, ABD'ye 7 iade talepnamesi gönderildiğini söyledi.
Adalet Bakanı Gül, "Örgüt elebaşının (Fetullah Gülen) kendi ülkelerinde korunmaksızın bağımsız ve tarafsız yargıya teslim edilmesi konusundaki talebimiz, beklentimiz ve ısrarımız devam etmektedir. Bunu hem uluslararası sözleşmeler kapsamında hem de ikili anlaşmalar çerçevesinde beklemek Türk halkının hakkıdır. Bu hususta gerekli adımların atılmaması bir suçlunun korunması anlamına gelmektedir." dedi.

"ABD'YE 7 İADE TALEPNAMESİ GÖNDERİLDİ"

Gül, "Süreç içerisinde terör örgütü elebaşısı (Fetullah Gülen) hakkında ülkemizde yargılanmakta olduğu dosyalardaki deliller ve yakalama kararlarına istinaden, sonuncusu 3 Kasım 2017'de olmak üzere ABD'ye 7 adet iade talepnamesi ve 1 adet geçici tutuklama talebi gönderilmiştir." diye konuştu.

İHRAÇ EDİLEN HAKİM VE SAVCI SAYISI 3 BİN 945

Gül, FETÖ ile mücadele kapsamında ihraç edilen hakim ve savcı sayısının ise 3 bin 945 olduğunu söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)