BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülen'e bir darbe daha!----

Gülen'e bir darbe daha!

Gülen'e bir darbe daha!
04 Mart 2014 - 07:15 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'dan AK Parti milletvekillerine, "Çocuklarınızı Gülen okullarından alın" talimatı geldi

Çok sayıda AK Parti milletvekilinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Çocuklarınızı o okullar ve dershanelerden alın” talimatı doğrultusunda, Gülen cemaatine ait okul ve dershanelerden çocuklarını aldığı ortaya çıktı.

AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, geçen ay milletvekilleriyle gruplar halinde gerçekleştirdiği basına kapalı istişare toplantılarında, çocukları Gülen cemaatinin okul ve dershanelerinde okuyan milletvekillerinden açık bir biçimde okul ve dershaneleri değiştirmelerini istedi.

“Buralarda çocuklara beddua ettiriyorlar. Bizleri kötüleyen broşürler veriyorlar, çocuklarımıza partimiz ve sizlerin aleyhine propaganda yapıyorlar. Facebook ve twitter şifrelerini alarak kullanıyorlar” değerlendirmesini yapan Erdoğan’ın milletvekillerine net bir şekilde “Çocuklarınızı buralardan alın” uyarısında bulundu.

Konuya ilişkin Vatan’ın sorularını yanıtlayan AK Parti yöneticileri, 17 Aralık sürecinin ardından bazı milletvekillerinin cemaat okul ve dershanelerinden çocuklarını almaya başladıklarını, Başbakan’ın istişare toplantılarındaki uyarılarının ardından okul ve dershane değiştirenlerin sayısının hızla arttığını ifade ederek, şu bilgileri verdi: “Bunların okul ve dershanelerinde çocuğu okuyan milletvekillerimizden bize de pek çok şikayet iletildi. Bazı okullarda öğretmen ve okul yönetimi AK Parti aleyhine propagandayı öylesine arttırmış ki, çocuklar aileleriyle okulları arasında kalmış. Üstelik de bu kara propagandayı dini kullanarak yapmıştır. Okul değiştiren bazı vekillerimizden ‘Çocuğum dinden soğur hale gelmişti’ ifadelerini duyduk. Bu tarz kara propaganda yapılmayan çok az sayıdaki okulda çocuğu okuyan milletvekillerimiz ise, çocuklarının sınav takvimini de dikkate alarak, bu eğitim-öğretim yılının tamamlanmasını beklediklerini bize ilettiler. Ama onlar da önümüzdeki eğitim yılından itibaren çocuklarını başka okullara verecekler.”
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bewo04 Mart 2014 11:44

    Yahu, bir tane broşür, email birşey göster de biz de destek verelim sana. Şu ana kadarki tek bir söyleminle ilgili belgen yok.

  • darbe mi?04 Mart 2014 09:27

    bunun neresi darbe?

  • Murat04 Mart 2014 08:26

    Üstelik propagandayı dini kullanarak mı yapmışlar? Çok ayıp etmişler, Ak Parti'ye yapılacak iş mi o?

  • hakan 04 Mart 2014 08:26

    bunların hepsi yalan gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor hani cemaat feneri ele geçiriyordu ele geçirmeye çalışanın kim olduğunu herkes er geç görüyor