BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGülen’den ‘Barışın Renkleri’ albümü----

Gülen’den ‘Barışın Renkleri’ albümü

Gülen’den ‘Barışın Renkleri’ albümü
08 Mart 2013 - 11:04 www.finansgundem.com

Fethullah Gülen’in İngilizce’ye çevirilen ve şiirlerinin bestelenmesiyle oluşan albümü, müzik marketlerde satışa sunuldu

Fethullah Gülen’in İngilizce’ye çevirilen şiirlerinin bestelenmesiyle oluşan ve 13 ülkeden 13 sanatçının seslendirdiği 12 parçadan oluşan ‘Rise Up/Colours of Peace’ (Barışın Renkleri) albümü, dünya ile birlikte Türkiye’deki müzik marketlerde satışa sunuldu. Albüm, Amerikan müzik şirketi Universal Music etkiketi taşıyor. Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Universal Music, dünyaca ünlü sanatçıların albümlerini yayınlıyor.‘Colors Of Peace’ albümünde, Orta Doğu’nun hiç gündemden düşmeyen iki ülkesi İsrail ve Filistinli iki sanatçı Kobi Farhi ve Ruba Shamshoum, ilk kez bir araya gelip aynı parçayı birlikte seslendirdi.
Nil Prodüksiyon’un, ABD’li Universal Music’le ortaklaşa gerçekleştirdiği albüm iki yılda tamamlandı. Hürriyet’in haberine göre, her sanatçıya Gülen’in İngilizce’ye çevrilen 50 şiiri gönderildi ve sanatçılar bu şiirler arasından seçimlerini yaparak kendi ülkelerinde, kendi stüdyolarında çalıştı.
Farklı tarzları ve özgün enstrümanları barındıran bir ‘World Müzik’ albümü olan Rise Up’ta, Fethullah Gülen’in ‘Kırık Mızrap’ isimli şiir kitabında da yer alan ‘Rüyalar’, ‘Dünya’, ‘Medine’nin Gülü’, ‘Kalk Yiğidim’, ‘Hicran ve Ümit’, ‘Her Yerde Cemalin’, ‘Hiç’, ‘Gökkuşağı’, ‘Yağmur’ ‘Musikisi’, ‘Beni Yalnız Bırakma’, ‘Bülbülün Çığlığı’, ‘Akyol’ isimli şiirleri de yer aldı.
2011'DE DE MUMLAR GİBİ YAYINLANMIŞTI
Müzik öğretmenliği yapan Soner Köse, Haziran 2011'de Fethullah Gülen'in şiirlerinin bestelerinden oluşan Mumlar Gibi adlı bir albüm yayınlanmıştı. Köse'ye Yalovalı Roman çalgıcılar eşlik etmişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)