BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül'den kritik çağrı----

Gül'den kritik çağrı

Gül'den kritik çağrı
27 Mart 2014 - 17:36 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları internete düştü

30 Mart seçimlerine kilitlenen Türkiye'de son bir hafta içinde seçim dışında konuşulan tek konu, Suriye oldu. Ve seçimlere üç gün kala, internete sızdırılan bir ses kaydı üzerine Türkiye gündemi tümüyle Suriye konusuna odaklandı.

YouTube’a ‘seçim güdümü’ isimli hesaptan yüklenen ses kaydının bir "ortam dinlemesi" olduğu, konuşanların ise Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ile Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Gürel olduğu iddia edildi. Ses kaydında 4 kişi Suriye'de son dönemde yaşanan gelişmeler ışığında, Türkiye'nin atabileceği adımları ele alıyorlar. Konuşmada, Türkiye'nin yurtdışındaki tek toprağı olan Suriye'deki Süleyman Şah Karakolu'nun adı geçiyor. Suriye'de aşırı dinci IŞİD militanları, geçen hafta Süleyman Şah Karakolu'nun da içinde yer aldığı bölgeyi ele geçirmiş, burada görev yapan Türk askerlerini de tehdit etmişti.

GÜL,  SİNİRLİOĞLU’NU ÇAĞIRDI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, toplantıya katılanlardan müsteşar Sinirlioğlu’nu görüşme için çağırdı. Bugün İstanbul’da olacağı için Gül, devlet günü kapsamında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile dün bir araya gelmişti. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Sinirlioğlu’nun, resmi programda yer almayan yabancı bir konukla yapılacak görüşmeye katıldığı bilgisini verdiler.
İnternete düşen ses kaydı hakkında bilgi sahibi olan Gül’ün, bu konuda Sinirlioğlu’ndan bilgi almak istediği de bildirildi.

MGK TOPLANIYOR İDDİASINA YALANLAMA

Suriye'ye bu ülkede ve Türkiye'de yaşanan son gelişmeler üzerine, Milli Güvenlik Kurulu'nun olağanüstü toplanacağı iddia edilmişti. Başbakanlık kaynakları MGK'nın olağanüstü toplanacağı iddiasının gerçek olmadığını belirtti. Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever de, MGK'nın olağanüstü toplanacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim28 Mart 2014 01:01

    bu ses kaydı çıkan kişiler derhal görevlerinden alınmalılar ülkeyi bile bile uçuruma itiyorlar.

  • Görmüyor musun?27 Mart 2014 21:35

    Geldiğinden beri akp hükümetinin önüne getirdiği kanun maddelerini imzalayıp kanunlaştırdın. Bu ülkede 17 Aralık'tan beri neler oluyor diye hiç takip ediyor musun? Sanmıyorum. Etsen bu kadar duyarsız olamazsın.Akp nin cumhuru değil, % 100 milletin cumhuru ol...Özgürlükler, Demokrasi, Hukuk, Adalet, Yargı yok ediliyor.Sende tık yok.

  • sercan27 Mart 2014 20:26

    o toplanmış bu toplanmış suriye de düşman bölücü şeriatçı serseri çapulcu ne varsa toplanmış

  • NERDESİN?27 Mart 2014 20:09

    Twıtter kapatılıyor sen ortada yoksun, You Tube kapatılıyor aynı hikaye...Neden kanuni haklarını kullanmıyorsun? Bu iktidarın yaptığı tüm kötü olayları izliyorsun. Dünyaya rezil olduk.

  • Tapelerin içeriğinle ilgilenin27 Mart 2014 20:01

    Devletin kozmik odalarına girildiğinde neredeydiniz? Ülkeyi bu hale getiren,tek sorumlu başbakan ve iktidardır. Dünyada You tube kapatarak bir kez daha Sudan düzeyine indirildik, Türkiye'yi dış dünyaya rezil ettiniz. Yazıklar olsun ülkeyi bu hale getirenlere.

  • mehmet27 Mart 2014 19:41

    yuh olsun vatanımızın sırlarını satan cemaat ve yaltakçılarına!

  • Vatan hainliği27 Mart 2014 18:28

    Algıda saptırma yapılıyor. Youtube'un kapanması mı önemli, Türk devletinin en gizli toplantısının ifşa edilmesi mi. O toplantı devletin yatak odası gibi. Her şey konuşulur, beyin fırtınası yapılır. Yapılmasa, konuşulmasa hata. Bu konuşmaların yani devletin en gizli sırrının ifşası vatan hainliğidir. Şimdi kalkıp da youtube'un kapandığına mı üzüleceğiz?