BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül mesajı verdi: Yanlışlar düzeltilsin----

Gül mesajı verdi: Yanlışlar düzeltilsin

Gül mesajı verdi: Yanlışlar düzeltilsin
08 Ağustos 2013 - 09:00 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, bayram namazı çıkışı Ergenekon Davası’nı çok çarpıcı sözlerle değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Emirgan Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Gül, bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu. "Bayram sabahı tüm vatandaşlarımın bayramını tebrik ediyorum" diyen Gül, "Ramazan bayramının tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Ergenekon kararları ve İlker Başbuğ'a verilen cezanın sorulması üzerine Gül, "Yargı süreci bitmiş değil, uzun bir süreç. Tutuklamaların ve cezaların kesinleşmesi için Yargıtay safhaları vardır, AHİM vardır. Sayın Genelkurmay Başkanı’yla ilgili üzüntü duyuyorum. Cezalar kesin değildir, kanun yolu açıktır. Ümit ediyoruz ki önümüzdeki dönem içinde gerek Yargıtay, gerek diğer safhalarda varsa yanlışlar bunlar düzeltilir ve kamuoyunun  vicdanını rahatlatan kararlar çıkar" yanıtını verdi.
GEZİ PARKI OLAYLARI
Gül'e Gezi parkı olayları ve dünkü tutuklamalarla ilgili de soru soruldu. Cumhurbaşkanı Gül, "Bütün bu olaylarda hayatını kaybedenler için büyük acı duydum hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Ümit ederim ki bu tür olaylar tekrarlanmaz. Barışçıl bir biçimde insanlar görüşlerini ifade eder. Gösteri yapma itiraz etme hakkı şüphesiz vardır ancak bunlar kanunlar çerçevesinde yapılırsa daha etkili olur dikkate alınır. Bu ülke hepimizin ülkesidir. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur" şeklinde konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)